Feberfri!

Tack och lov! Det blev inte värre än två dagar med feber och värk i kroppen. Visst, lite nysningar, snuvaperioder och ont i halsen, det raspar än men på det hela taget känner jag mig hyfsad! Ingen feber idag, bara lite trött, öm och frusen. Har fortsatt sortera papper så nu har jag röjt bort hela högen i vardagsrummet nästan, bara de nyaste pappren kvar som aldrig kommit in i några pärmar utan hamnat i en plastback. Där finns blandannat försäkringspapper och kvitton med icke utgången garanti på t.ex kameran. Jag vet var jag har mina grejor trots kaoset. Det ska bli så SKÖNT att bara ha en pärm och jag lovar mig själv att försöka hålla ordning på den i framtiden! 

                                          

Men plastbacken fylld med papper började jag inte med. Jag la mig att läsa "Mina drömmars stad" tills det var dax att hämta Bamse från dagis. Även om det inte är fysiskt ansträngade att sortera papper så är det förbaskat tråkigt!

När jag kom hem hade Janne kommit hem från jobbet och varit ut till Bygg-Olé för att hämta golvet till Sanda som vi beställde i fredags. Vi gav oss av till Hornbach för att köpa färg till djurrummet, terrariet kan hämtas fr.o.m fredag och nu vill jag ha det fint och funktionellt därinne, framförallt ljusare. Linnéa målade rummet mörkblått när hon bodde hemma och det har varit fint, men nu när vi fick diakonimottagningen ommålat i gult såg jag hur ett rum kan bli så mycket större och friskare med en ljusare färg. Perfekt att fixa det till terrariet kommer, tänkte jag, och nu blir djurrummet oxå gult medan Ragnar ska få OSB-skivorna vitlaserade i sin voljär. Nästa inköp blir en UV-lampa till Ragnar så ska vi se om inte han kan hålla ordning på fjädrarna i vinter. De blev lite skruttiga frampå vårkanten i år, men fina under sommaren när han kunde vara ute, så lite konstgjord sol borde göra susen!

                   

Janne och jag åkte förbi den grekiska kolgrillen på vägen hem. Bekki sover hos en kompis och klockan hann bli sju innan vi var klara med färg och penslar.

Nu ska jag gå ut med Bamse och lägga mig tidigt. Imorgon blir det jobb om inte febern slår till igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0