I målartagen med Bekki!

Har sovit illa sista veckan. Oavsett när jag lägger mig vaknar jag kl 4.00 och ligger och glor på klockan till den är 6.00, sen somnar jag till väckarklockan ringer strax efter ... men imorse vaknade jag utan klocka igen strax efter 8.00. Fick leta lite efter djurens grejer som ligger i ett ordnat kaos i vardagsrummet. När jag gick ut med Bamse vid 9.00 väckte jag Bekki så hon skulle hinna bli klar till jag kom tillbaka.

                        

Så satte vi fart med rummet. Väggarna rollades tre gånger och Ragnars voljär laserades en gång. Det tar mer tid än man tror när man ska runt med pensel i alla skrymslen, men vid 18.00 la vi av, då hade vi dessutom varit och handlat och Bekki lagade middag medan jag var ute på Bamsenad no3 innan tredje rollningen.


OSB-plattorna blev faktiskt häftiga med lasyren! Klart ljusare iaf och det blir skönt i vinter!


             
              Bekki i andra ronden!

KLART! 


Det kommer bli en stor ljus-skillnad därinne i vinter. Lite besviken blev jag först när de ringde från Terrzoo att terrariet var klart men de ville helst ha kvar det till på måndag för det hade inte torkat, de hade fixat smådetaljer både igår och idag... men sen ändrade jag mig och blev jag glad istället för det gav Bekki och mig möjligheten att rolla rummet en tredje gång, det behövdes, och nu sover inga djur därinne inatt heller så den svaga lukten av vattenbaserad färg hinner vädra ut ordentligt. Plus att nu hinner det torka ordentligt innan vi skulle in och böka med ett kvadratmeterstort terrarium i det nymålade gula. Och är de så noga med mitt terrarium ska jag väl bara vara nöjd!!! Det blev till det bästa iallafall.

Känner mig jättenöjd, trots huvudvärk och Mmonster-besök. Det gäller bara att inte ge problemen för stort fokus. Och Bekki har varit otrolig, jättekul att umgås med henne på det här sättet och hon har jobbat på som en riktig arbetsmyra, jag hade inte hunnit en tredjedel om jag varit själv.

Klockan är inte mycket, men jag ska snart ta ut Bamse på sista naden och krypa i koj. Huvudvärken vill inte släppa trots alvedon... men så är Mmonstret i sitt esse oxå. Imorgon blir säkert en bättre dag! Bekki har gått hem till en kompis ...

Kommentarer
Postat av: Bella

Vet ej om jag håller med om att gul färg gör det ljusare skulle ha då valt en mer äggskals färg istället och ett ljusare golv Men det är en smak sak

2011-10-15 @ 21:55:39
URL: http://vaniljmousse.blogg.se/
Postat av: Snurran

Jag tycker det blev fint, man blir glad av solgult! Vad duktiga ni har varit! :-)

2011-10-16 @ 11:54:14
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0