Lite av varje

Gårdagen började väl inte så hejans bra... I torsdags tänkte jag vara lite effektiv så jag gick över till VC för att ta blodprover inför läkarbesöket nästa måndag, satt i nästan 1 timme bara för att konstatera att jag skulle lämna fasteprover... så det blev nytt försök igår och det gick ju bra för jag kom in på en gång, men när jag kom ut hade jag fått mitt livs andra P-bot. En kvinna kom rusande mot mig med sin gula lapp och en annan kvinna anslöt sig till vår lilla grupp med gula p-bots-remsor.... men jag kunde bara konstatera att det faktiskt tillkommit en tilläggstavla som jag inte observerat, uppenbarligen inte de andra kvinnsen heller - avgift övrig tid, dvs så är det alltså fri parkering 2 timmar från 9-22 och sen kostar det hela natten. Ena kvinnan jagade Q-park och bråkade men hon fick inte rätt. Så är det när man tror att det ska vara samma regler alltid, man ska alltid läsa på p-skyltarna för rätt vad det är har de smugit upp nån liten tilläggstavla. BLÄH!

                                                                    

Men efter frukost hade jag övertalat Janne att följa med mig till Kinnarps i Sickla för att kolla besöksfåtöljer till besöksrummet i kapellet. Det blev en trevlig förmiddag med mycket provsittande och diskuterande av tyg och färger. Hann inte vara så länge på jobbet innan jag skulle iväg till terapin sen.

När vi hämtat Bamse på em åkte vi ner till landet. Härligt att vara här igen! Dagen är fulltecknad av frissabesök, lövkrattning och barnbarn! Återkommer om det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0