På kurs igen

Inte så spännande som den i helgen, men inte så tokig ändå. Det var jag och några nyanställda som fick oss en duvning i Outlook och då framförallt kalenderfunktionen som nu ersätter alla papperskalendrar och sånt. Jättebra hjälpmedel om man kan det. Nu har jag fått en hel del förklarat för mig om dess funktioner och det kommer att underlätta... sen ska jag bara konvertera det så jag får in det i telefonen oxå, men just nu är den biten bara ångest... den lilla luren med pytteknappar och mina dåliga ögon och fläskkorvsfingrar på det. Nåja, det blir nog bra - ju värre farhågor desto lättare brukar det bli i praktiken!

                      

Men först jobbade jag administrativt några timmar, det hade blivit några gula lappar, några mail och lite annat pappersarbete under mina dagar av frånvaro. Eftermiddagen outlook-kursen i stan och när den var slut kl 16.00 hastade jag ut till kapellet i Hagsätra för ett samtal. Kom hem ca kvart i 7.

Kvällen har jag tillbringat i telefon. Vanligtvis tycker jag telefonen är asjobbig, men ikväll har jag grattat lilla mamma som fyller år samt pratat med en väninna vilket känts helt ok. Känner ingen stress inför plugg och tentor (har ju inga) eller jobb (jag hinner det jag ska under arbetstid) eller TV eller handarbeten som ska vara klara inom en viss tid... Livet är fantastiskt!

                                                                   

Nu ska jag ta ut Bamse och lägga mig och läsa "Mina Drömmars stad" till Janne kommer hem. Han är iväg och tvättar en hyfsat ny men skitig spis som han hittat på Blocket och köpt till landet. Antagligen blir köksdörrarna dit ner laserade oxå. Imorgon har jag semester pga lite andra planer som ska sättas i verket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0