Uppe med tuppen

Vaknade fyra imorse och började tänka på jobbet... men gick upp strax före sex för morgonrutiner och Bamsenad. Fröken blev lite förvånad när jag lämnade in Bamse på dagis kvart över sju (vi brukar ju kommar halv nio), men jag hade tid hos ögonspecialist kvart över åtta och var lite osäker på vart jag skulle ta vägen. Janne skjutsade mig ifall jag skulle få såna där droppar som vidgar pupillen, då får man inte köra bil. Jag fick några droppar som sved och ögonen tårades en bra stund efter det, men det viktigaste var att det inte fanns nån starr, inga andra sjukdomar heller så jag kan glädja mig åt att allt från suddig syn till grå skuggor och irritation är vanlig ålderssyn + att jag slarvar med läsglasögonen.

                          

Lät ögondropparna svida ut innan jag målade dem och åkte till jobbet. Väntade på en ergonom, men fick åka till kapellet utan att träffa henne då hon var sen och jag hade café. Hon kom till Hagsätra sen för arbetsrummet där måste möbleras, det är allt annat än ergonomiskt som det ser ut nu, men så har de oxå väntat på min återkomst vilket jag är glad över. Just nu är det funktionabelt för kortare pass och har väl möblerats med överblivna grejor, men nu kommer det bli fint!

                         

Vi hade en jättebra föreläsare på caféet idag som pratade om konst ute, särskilt om konst för barn och konst i vårt närområde. Nu är jag jättesugen på att gå runt och titta lite, för jag antecknade konstnärernas namn... och en som smyckat en del i Högdalen har skulperat många olika djur! Bland annat grisar och hästar! Här ska det bli konstvandring för min del (hoppas jag). Annars är ju Barnet på Käpphästen en klassiker som gett Hagsätra centrum sitt signum liksom kyrktuppen på vår kyrka är signum för Högdalen!

Blev kvar längre på jobbet än jag tänkt. Halsontet har nästan gett sig men jag känner värmerosor som blossar upp på kinderna nu och då. Hämtade Bamse efter halv fem så hans dagisdag idag blev lång! Gjorde fiskgratäng åt mig och Bekki men Bekki sover borta igen, och Janne jobbade X-em och sin egen natt. Det blev matlåda åt mig ist.

Bamse och jag har gått sista naden efter "Damernas detektivbyrå", bara älskar den! Men nu ska jag nanna... det är inget som säger att morgondagen blir lugn :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0