Slapp söndag...

Förutom bloggskrivande och Bamsenader har jag eg. bara handlat och lagat mat för två dagar. Efter andra Bamsenaden, som blev kort för Bamse vill hem så fort han gjort det han ska, åkte Bekki och jag till Willys och kompletteringshandlade. Så skönt att hon hänger med för jag har lite svårt med vissa saker. Jag menar att jag nog kan klara att handla utan kryckan, men inte två fulla påsar. Sen gjorde jag middag och matlåda till imorgon, samt middag till imorgon eftersom jag går till skolan efter terapin, Bekki ska hämta Bamse och då tänkte jag att hon åtminstone kunde ha maten färdig... och så vet jag att det finns till mig oxå när jag kommer hem. Janne jobbar för fullt på Sanda så jag räknar inte med att se honom mycket under september.

Kvällen har jag ägnat åt att prata lite med Bekki, slöa samt ta fram skolboken - Teologisk etik. Kom inte så långt i det jag skulle läsa på om kristen etik utan kände att jag behövde uppdatera mig på teleologisk etik, deontologisk etik samt dygdeetik samt det feminisktiska perspektivet. Vi läste det förra terminen men mitt minne är inte så bra... teflonhjärna som en kollega till mig kallar det.  
                                                                                                                    
Ragnar har suttit på min axel och Bamse har legat i mitt knä medan jag försökt koncentera mig på etiken... så lite distraherad av mina ljuvliga killar har jag varit. Bamse har suckat av välbehag medan jag kliat honom i nacken med ena handen... och Ragnar började ansa mina nagelband och hårstråna på min arm efter att jag kliat honom i nacken, då är det svårt att hålla hjärnan fokuserad på teori.

                        

Nu har Jens varit tillbaka och lämnat båtnycklarna. Han hade hämtat Sandra och hennes syrra i Slussen. Roligare sätt att åka hem finns knappast :O)

                              

Dax för sista Bamsenaden, sen väntar sängen!

God natt, vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0