Tusen tack alla snälla!

Jag fick jättefin respons på mitt gnäll-inlägg igår. Tack för att ni delade era tankar och erfarenheter med mig, det var jättevärdefullt! Idag har jag ringt och fått en tid hos dr 4 oktober, då ska vi prata vidare om saken så får vi se hur vi går vidare sen.

Bilresan hem från landet igår krävde sin koncentration. Vi åkte innan det blev för sent och för mörkt eftersom jag inte mådde bra, men vi behövde få hem båda bilarna. Somnade tidigt och sov hårt hela natten. Janne tog ut Bamse imorse medan jag försökte få liv i kroppen genom en varm dusch. Körde Bamse till dagis efter frukost, Janne skulle handla virke och sen skulle han vidare till landet.

Arbetskamraterna var lite förvånade över att se mig, men jag känner att jag har inte råd att vara hemma. Ska försöka jobba in min lediga fredag nu på fredag för att slippa karensdagen, men vi får se vad jag orkar. Idag har jag ägnat mig åt att leta text och psalmer till den andakt jag ska ha på onsdag, samt kontakta den kille som ska komma och berätta för oss om Färöarna liksom att boka dator och bildprojektor till programpunkten. Skippade lunchen och åkte direkt till terapin. Gick därefter långsamt över hela Södermalm, men ett stopp på Pizza Hut där jag tryckte i mig sex stärkelsestinna pizzabitar med hjärklappning och en öm galla som följd. Har inte ätit stärkelse på länge, men nu blev det i sexdubbel bemärkelse. Men faktum är att jag under kvällen, efter att hjärtklappningen avtagit, faktiskt blev piggare och piggare. Blodstörtningen har oxå minskat kraftigt under eftermiddagen så hormonerna börjar väl stabilisera sig i takt med att Mmonstret packar ihop för att ge sig av. Trött är jag ändå efter dessa vansinniga attacker, men det är iaf hanterbart.

                        

Uppsatskursen är spännande. Här skrivs om allt från Lottor till Luther. Fick massa bra kritik och uppmuntran till min om "de förtryckta" eller "de utsatta". Bokade tid med min mentor och ska nu boka tid till biblioteket så jag får hjälp att söka i databaser om det finns tidigare forskning. På väg hem ringde jag Jens och kollade hur det gått på nya jobbet samt hur det gått att hämta Bamse. Allt hade gått bra. Han var ff hemma när jag kom hem så vi pratade lite vid garaget innan han skulle till Nacka för att göra kväll.

Själv har jag stickat lite och tagit ut Bamse på sista -naden. Han satt och skakade så där otäckt igen. Kommer det tillbaka en gång till får jag ringa veterinären igen. De hittade ju inget i blodproverna utan trodde det var stressrelaterat, men om han fortsatte skulle han iväg på neurologisk undersökning. Men om det är stressrelaterat är det ju inte konstigt om han reagerar med tanke på hur intensivt det måste vara att börja på dagis.

Nej, nu ska jag ge mig. Veckan har bara börjat och för min del har den ju inte börjat så bra. Samtidigt är det så skönt att få må lite bättre. Nå, jag får njuta av det imorgon istället för nu är det faktiskt natt!

              -----------------------------------SOV GOTT------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0