Påsk på Lågarö!

                                     

Vilken härlig dag det har varit. Tog sovmorgon igen, Bamse mös i sängen ... igen. När jag gick upp hittade jag ett påskägg på bordet!

                      
                        Blev man glad eller blev man rörd? Både och!


Snö är härligt, tycker Bamse

Långpromenad efter frukost och sen tog jag Bamse i bilen och for upp till föräldrarna. En fantastisk dag. Solen sken, pappa satt ute och väntade på mig i en solstol så där blev vi sittande och pratade till mamma ropade att lunchen var klar. Efter en god påsklunch satte vi oss i vardagsrummet och pratade, jag stickade på min axelvärmare till klockan blev sen eftermiddag. Då fixade mamma fika och sen gick vi ut med hundarna. Mer prat i vardagsrummet, sen fixade mamma räkmackor... vid nio bröt jag upp och åkte hem efter en fantastiskt underbar dag.


                        
Hagge

                           
                            Indra

Hemma vid 22-tiden, tog Bamse på kvällspromenad och stack iväg till påsknattsmässan som började kl 23.00. Vi började mässan med klockringning, sen gick prästen först in i det mörka kyrkorummet med Kristusljuset tänt, efter gick alla vi andra - de flesta med något som skulle på altaret. Vaktmästarna tog emot: först dukarna, sen blommorna, ljusen, nattvardskärlen emedan lamporna tändes. Vi firar att graven är tom och att Kristus är uppstånden.

Ur Påskvisningen:

Skärtorsdag: nattvarden instiftas

                              
                               Långfredag: Jesus dör på korset


Påskafton: Graven är tom, Jesus har uppstått.

Efteråt satt några kvar på kyrktorget, jag med. När färdtjänst kommit och plockat upp de sista besökarna skjutsade jag hem prästen, kom hem strax före 01.00.

Nu är sista tvätten i torktumlaren, Bamse sover tungt och jag har varvat ner efter en fantastisk dag! Bekki är ute på galej och Janne jobbar natt... Natti natti <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0