Bro, Åberg och tre tårtbitar!

Två dagar i korthet :O)
 
Igår hade vi en fin utflykt till Bro Glasbruk och Åbergs museum i Bålsta. Glasbrukets golv var helt täckt i glas som jag givetvis måste prova att gå på. Det var trumlat så det var inte vasst allt :/. Glasblåsaren visade oss hur man på fem minuter kunde nypa lite i en glödande glaskula så vips: blev det en anka!
 
 
Jag köpte ett hjärta till stöd för hjärt-lungfonden som jag och min kollega nu har på vårt bord.
 
 
Efter kaffe och våffla gav vi oss av till Lasse Åbergs museum (i Bålsta tror jag?) och fick god lunch samt guidad visning i muséet. Ett paradis för den serieälskande och inspirerande och lärorikt för alla oss andra.
 
Diakonalt? Gubben är ju grön!
 
Det har jag oxå gjort!
 
Beviset för att färgen på "tomtarnas julafton" faktiskt existerar!
 
Arne Ankas livsvisdom!
 
Det är INTE Musse Pigg! Det är rotsaker!
 
Denna finns i 4-5 kända exemplar. Värd ofattbart många tusenlappar!
 
Satt och knypplade en stund när jagk om hem, ofattbart trött efter en superkul dag!
 
Idag låg jag halvt medvetslös över frukostbordet så Janne tog Bamsenaden åt mig. 10-besöket uteblev och jag orkade inte ringa och fråga vart hon tagit vägen. Istället vattnade jag blommor och fixade en stund innan jag satte mig med att renskriva ett protokoll från juni. Eftermiddagsbesöket hörde av sig och ville boka om till nästa vecka så jag hann börja förbereda för Stilla Kvinnotimmar i oktober. Det är bäst att ligga lite före för jag har nu tagit ledig på måndag och ev. tisdag för jag är så trött, sen är det tre knökfulla arbetsdagar innan två veckors semester, kick-off och planerad operation... sen borde jag ha fixat planeringen för länge sen! Inbjudningsbrev och flyers behöver komma ut när jag är ledig eller senast veckan efter min semester. Sen vet jag inte om jag opereras och hur länge jag isåfall behöver vara hemma efter, jag lämnar ogärna något åt slumpen!
 
Klockan tre åkte jag hem. Tre tårtbitar har jag satt i mig. En efter lunch och två till eftermiddagsfikat. Tårta till ett begravningssällskap hade dubbelbeställts så vi hade tårta för 30 personer! Undrar om tårtkalaset dras på lön för oss som arbetar denna och nästa vecka? Men det är det värt i så fall, så gott det var!
 
Handla, hem och packa, hämta Bamse på dagis och ner till landet. Undrar om jag orkar vara vaken till Janne slutar sitt kvällspass? Det får vi allt se! Fåglar och padda sover gott i sina burar och Bamse vaktar altanen. Jag ska knyppla lite :O)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0