Det blev ingen storstädning...

... det blev shopping istället. När jag lämnat Bamse på dagis imorse åkte jag upp till Arlanda för att hämta Bekki och några kompisar till henne. De har varit en vecka i Alanya, Turkiet.
 
Den här jumbojeten är visst ett vandrarhem... måste sova där nångång :O
 
När jag kört hem alla ungdomar åkte Janne och jag till Allbildelar i Gladö Kvarn och köpte en grej till min bil som jag totalt glömt bort vad den heter. Det rasslar och skramlar när jag åker så det är hög tid att den byts. Sen fortsatte vi till Röda Kaféet där vi fikade, på Hornbach köpte vi en ny duschstång (duschkabinen är redan inköpt, allt rasar i badrummet) och 9 guppys. Jag undrar fortfarande varför vi köpte just 9... men vi valde nog bara de vi tyckte var vackra och tänkte inte på hur många det blev.
 
m
 
Vi fortsatte sen till Sportvaruhuset och köpte varsina nya par skor, fiskarna fick hänga med in så de inte skulle koka i bilvärmen. Till sist åkte vi till Heron och Media Markt där vi införskaffade oss en ny kondenstumlare. Den vi har har lagt av nästan totalt. Man måste starta om den varje kvart och vi har roligare saker för oss än att sitta i kallförrådet och titta på kondenstumlaren!
 
Så åkte vi hem, satte firrarna på invänjning osv. Janne hämtade Bamse och jag lagade middag medan Janne klippte gräset. Nu är Janne och mekar med min bil och den där stången som ska sitta under bilen och fast i ett hjul...vad 17 heter det! Ordet är bara borta! Jag ska brodera lite tror jag... och inviga nya kondenstumlaren!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Styrled, eller spindelled kanske? :-)

Svar: DRIVAXEL! Tänk vad jobbigt det är när man får stillestånd! ;O)
Guggelutt

2012-08-24 @ 21:21:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0