Fantom-tetror

Imorse gick Janne och jag morgonpromenaden tillsammans. Han brukar ta den på landet medan jag gör frukost, men nu har han berättat om Gröngölingar (hackspetten) och ormvråksfamiljer så jag tog med mig kameran och förljde med. Ja, några finkar såg vi... men det var en skön promenad!
 
Knypplade ett par centimeter och packade ihop. Jag har tagit två semesterdagar  men ville åka hem för det ska bara bli skitväder, dessutom vill jag fixa med lite hemma.
 
Åt hemma med Bekki och åkte efter Bamsenaden hem till Monica en stund. Vi gick på Hornbach i Rissne och köpte på oss lite fisk. Hon köpte räkor och svärdbärare, jag köpte fantom-tetror.
 
 
När vi installerat hennes nya vänner upptäckte vi att hennes ett dygn gamla guppys redan fått två ungar. Fikade gjorde vi oxå!
 
 
När jag skulle åka hem öppnade sig himmelens skyar och regnet vräkte ner. Jag hoppas att det snart blir en lucka i vräkandet så jag kan springa ut med Bamse. Bekki snodde passligt mitt paraply när hon skulle träffa en kompis i centrum och nu har hon fastnat där med fler vänner.  Så kan det gå...
 
Aningens bleka fantomer... men de har nog återfått färgen imorgonbitti!
 
Men fy vad det regnar! Jag får nog leta reda på ett annat paraply!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0