Hepp och hepp

Igår körde Bamse till dagis och tog mig sen in till tandhygienisten. På vägen dit skickade jag mail från telefonen, samma sak på väg tillbaka till jobbet. Känns som småsakerna jag har kvar att göra är oändliga och jag har lite undergångskänslor, som om jag aldrig skulle komma tillbaka till jobbet! Pga ombyggnationerna kommer jag sitta i kapellet tills vidare, men vi får se, allt är kanske klart när jag är tillbaka efter sjukskrivningen. Hursomhelst så jobbade jag intensivt till klockan fem, sen hämtade jag Bamse och gick ut med honom och åkte till Högdalens centrum som hade Tjejkväll.
 
               
Tog en glasspaus när vi delat ut alla lappar.

Jag och Su, som jobbade med mig som ideell denna kväll, delade ut över 100 inbjudningar till Stilla Kvinnotimmar och pratade med folk. Annat som erbjöds var manikyr, hundmodevisning, dans, dildos och liknande, smycken, godis mm. Körde hem Su och åkte sen hem till min sjuka hund.
 
Bekki har fått ont i halsen och har av hänsyn till mig bott över hos Linnéa för att jag ska kunna hålla mig frisk över tisdagen. Nu hoppas jag att inte hunden smittar, men det tror jag inte. Vi var ut som vanligt igårkväll, sen skällde han uppfodrande vid halv 2 och då behövde han göra nr 2. Klockan 6 skällde han igen, men då var han så snabb att springa ner i undervåningen att jag bara trodde han var sällskapsjuk. Han fick sova i min säng en stund, jag hörde att han hoppade ner och gick runt en stund... sen vaknade jag till av att han slickade mig på handen. Han satt så sloköran bredvid min säng och när jag lyfte upp honom såg jag att baken var lortig. Upp och duscha hund, ner och leta skit. Förra gången han var magsjuk satte han sig i gästrummet, så även denna gång. Jag stängde av alarmet och messade dagis att han fick vara hemma.
 
Vid 9 gick jag ut en kort promenad i ösregnet med honom. Han var ivrig på att få komma in igen. Själv åkte jag en affischeringsrunda och tog mig till jobbet med överblivna verksamhetsbroshyrer och västanar med logga på. Vidare till Itrim för en Hälsoanalys trodde jag... men det blev ett introduktionssamtal istället. De har ett erbjudande under augusti och det jag fick höra nu stämde inte överens med vad jag fick höra för tre veckor sen. Jag ska prata med Janne igen om jag ska gå med i viktminskningsprogrammet. Erbjudandet är inte alls tokigt men inte lika förmånligt som nån vikarie i somras berättade. Tränade gjorde jag förstås oxå.
 
 
Det ösregnade verkligen när jag kom hem. Bamse gömde sig när jag försökte gå ut med honom. Jag tog honom i knät och han somnade på rygg i min famn. Han varken äter eller dricker. Har grejat med lite annat och sen kom nya odörer, och mycket riktigt, han hade gjort i gästrummet igen och gått och gömt sig.
 
Nu tänker jag tvinga ut honom i fem  minuter, ösregnet till trots. Jag behöver duscha efter träningen och ska strax iväg för att jobba lite hos Monicas styvmamma med Monicas brudklänning, det är bara fyra veckor kvar till bröllopet och jag vet inte i vilket skick jag befinner mig i efter tisdagen! Sen är Janne hemma när jag kommer därifrån och det ska bli skönt. Har inte sett honom sen i söndags eftersom våra kickoffer har gått i varandra.
 
Nu, ut i "hundvädret"!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Tycker att jag känner igen både kyrkan och namnet, ligger den i Högdalen? Isåfaall har jag varit på begravning där,pappas moster och man bodde i höghusen tvärsöver gatan.

Kram

Svar: Jajamen. Det är Vantörs kyrka i Högdalen. Där jobbar jag :O)
Guggelutt

2012-09-04 @ 21:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0