Stick-akuten rycker ut!

                                                
 
Igår jobbade jag bara knappt tre timmar, tog ut komptid från förra veckan Först morgonrutinerna med alla djur, promenad och hunddagis förstås, sen morgonmässa och personalmöte i kapellet, skjutsade några arbetskamrater till Högdalen och ringde några samtal innan jag satte mig i bilen och åkte till Roslagen.
 
Det blev en trevlig eftermiddag hos föräldrarna. Mamma hade gjort sin goda fläskfilégryta med färska gula kantareller och pappa hade köpt en potatisskalarmaskin som vi försökte få igång. Den var krångligare än den såg ut, men vi lyckades och fick potatis till grytan. Mamma hade två gamla stickningar som hon behövde hjälp med att komma igång med igen. Det fixade vi. Jag blev kvar till strax efter 8, då åkte jag hem med några tunikor, några orkidéer och ett par ljuvliga tofflor som mamsen rensat ur sina förråd.
 
 
Janne och jag tog ut Bamse när jag kom hem, sen har jag sovit tungt inatt. Det är jätteroligt att jobba på sommaren, men det blir oxå väldigt mycket intryck eftersom jobbet är så olika vintern. Det börjar kännas i huvudet nu, allt från konvertiter till utflykter, från samtal till nattvandring.
 
Nu börjar ännu en spännande dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0