Elavbrott

Det har varit en bra dag full av spänning. Först morgonsysslor och iväg till jobbet, in en sväng i Högdalen för att sedan raska iväg till Hagsätra för samtal, lunch, samtal och sen möte kring arbetet i Hagsätra/Rågsved. Det blev skitbra. Åkte till dagis för att hämta Bamse och då blev allt svart. Strömavbrott i T-banan i Högdalen med omnjed hade jag fått veta tidigare, nu blev det Rågsved/Hagsätra oxå. Hunddagisfröken tyckte det var så obehagligt att jag erbjöd mig att stanna tills ljuset kom tillbaka så jag och Bamse höll henne sällskap en timme innan en annan matte kom som skulle vänta på att hon skulle avlösas av ägaren.
 
 
Åkte hem, tände stearinljus och drog snabbt ut tacorester ur den mörka kylen. Tacofärs går bra att äta kall oxå. Bamse var orolig ända till lyset gick på igen. Pratade med Lotta en bra stund, hon hade oxå drabbats av elavbrottet. Jag tänkte att fortsätter det många timmar till får jag värma upp bilen och åka ner till landet där vi åtminstone kan elda i brasan om det blir kallt. Bamse och jag klarar väl oss om vi kryper ner i sängen, sköldpaddan Esmeralda oxå, men fåglarna är svåra att bädda ner i sängen och hålla värmen om huset kyls ner mot 0-an och det kändes som det kunde gå fort med den kyla vi har ute nu.
 
Janne sover på landet och Bekki borta så jag ska väl ta en isig promenad med Bamse och krypa ner i en kall säng. Tempen är inte uppe i det normala än i huset. Vi hoppas slippa fler elavbrott det här dygnet.
 
För två veckor sen...:
Bad i cenote 
 
Mata påfglar
 
Chichen Itza (Janne var med även om han inte syns, han gillar inte att bli fotad. Ett foto fick jag ta på hela semestern och det var detta. Det finns ett par till men då var det andra som inte frågade honom utan tog ändå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0