Hundmässan 2012

Bekki var en raring och tog ut Bamse igårkväll så jag kom i säng. Mådde inte bra alls. Gick upp och satte fingrarna i halsen vid midnatt för då dansade ostbågarna rumba med chokladpralinerna och det är ju enkelt att få stopp på. (I know I know - bulimivarning) Fyllde sen magsäcken med iskallt vatten och mådde som en prinsessa, sov jättegott.
 
Bamse var måttligt glad när han fattade att han inte skulle få följa med. Han har kroppsspråk!
 
Gick upp lite före 8 och fixade med alla djur inkl promenad innan jag tog busssen till Älvsjömässan och kl 11.00 mötte jag upp en kollega som slutat hos oss. Vi har haft en kanondag på Hundmässan!
 
Russkiy toy!
 
Chihuahua
 
Bedlington
 
Russkiy toy
 
Olika färger och pälsar på Russkiy toy
 
Pomeranier, dvärgspets
 
Dåsig Afghan
 
Chinese Crested och Powder Puff
 
Årets bragdhundar, schäfrarna hjälpte till att leta efter det försvunna planet vid Kebnekajse, Labradoren hade nosat rätt på narkotika för 380 miljoner kronor och ridgebacken hade hållt sin matte varm och vid liv i 12 timmar när hon ramlat ute i kylan. Otroliga djur vi har!
 
 
Det blev en heldag! Janne hämtade mig med bilen för vädret var kletigt, moddigt, blåsigt och snöigt. Hoppas det blir bättre till imorgon! Och att "nån" skottar.
 
Kvällen har jag tillbringat med julkort. Det är några år sen vi skickade julkort men i år har vi beställt några. Det tar tid att slå efter adresser på datorn men nu är det gjort :O) 
 
Janne jobbar natt och Bekki jobbar kväll, jag och Bamse ska ut och trotsa isregnet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0