Ont ont ont...

Bekki har varit barnvakt åt godisarna idag och det har ju fått dagen att gå. Janne har tagit alla Bamsenader så jag har mest legat och setat i sofforna i vardagsrummet. Har ont i hals och öra. Ikväll har jag suttit en bra stund i telefonkö till Vårdguiden men gav upp tillslut, för vad vill jag höra? Ringde Gullmars Närakut istället men de hade inga tider ikväll, får återkomma kl 8.00 imorgonbitti om jag vill boka tid under morgondagen.
 
Bekki har jobbat hårt för att småtjejerna skulle ha roligt. De har bakat pepparkakshus, lussebullar och haft lördagsmys med cheese balls och Grodan Boll. Janne har varit iväg med julblommor. Han åker alltid till sin mamma, till sina "reservföräldrar" (som är en äldre f.d arbetskamrat han ff har kontakt med). Mina föräldrar var förbi med julklappar till barnbarnsbarnen och då fick de sin julblomma + lite annat. 
 
Spike och jag busar. Han har så häftigt bett med sina dubbla huggtänder. Mjölkisarna sitter kvar ...

Söt Spike!

Svartsjuk Bamse!
 
Lussebullsbak på g...
 
Spike snodde Bamses ben och flydde upp på min mage. Där kunde han tryggt bearbeta stöldgodset.
 
Inslaget av napparna är tilltalande, tycker jag...
 
 
Nu sover barnen så gott. Bekki är ute med Spike och Janne med Bamse. Janne tog med Spike förra promenaden men han var livrädd för den mörka skogen. Nu går Bekki på upplysta gator med Spike och Janne föredrar att gå ut i skogen där Bamse kan springa lös så här dax, det går ju ingen annan i skogen så här dax.
 
Jag går och lägger mig när Bekki kommit in igen. Barnen sover i hennes rum inatt. Undrar om jag ska ta en skvätt cocillana till. Alvedonet får jag nog spara till midnatt om jag är vaken då. Måtte detta ha vänt till imorgon. Det gör så ont! Svårt att svälja, det värker i hals och öra bara jag sväljer lite vatten... och det rinner ff ur örat. Jag trodde värken skulle släppa om trumhinnan sprack, men det har väl inte gått så långt än. Feber kan jag inte kolla för jag knaprar ju alvedon plus att vår temp gått sönder. Vi får se om jag får nån läkartid imorgon....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0