Öroninflammation ja

Imorse vaknade jag av små tassande steg i trappan, det var Ängla och Thyra som skulle hämta upp spökena Glittra och Fiskis så de inte väckte mormor... Snälla barnbarn jag har!
 
När jag ringde Gullmars Närakut igår höll de med om att alla symptom tyder på öroninflammation. När jag vaknade imorse hade jag inte lika ont längre plus att nu har trumhinnan brustit. Alvedon Forte och mexikanskt penicillin får det bli för nu verkar det ha vänt. Stoppade i mig tablettskörden och tog ut Bamse och Spike på en promenad. Bekki hade tagit ut Spike en kortis men Bamse sov ju med mig och hon kunde ju inte lämna flickorna.
 
Holy Toast! Man får passa på när man har formbröd hemma :Ö)
 
Efter promenad och frukost intog jag min plats i soffan. Ringde och pratade med två arbetskamrater om morgondagen. Jag kan inte få nån ersättare men prästen jag skulle jobba med går själv på Gemensam Jul. Vår uppgift var att mingla, prata och han skulle hålla andakt. Trist för mig, förra året var jättebra, men vad ska jag göra? Min kollega tyckte att jag skulle uppsöka en doktor och inte hålla på med mitt mexianska penicillin och jag håller med henne, men idag orkade jag då rakt inte sitta på nån tunnelbana till Gullmarsplan för att åka vidare till stan och hämta ut penicillin och sen hem igen. Jag hade det bättre i soffan! I värsta fall kan det straffa sig hårt, men nu ska jag försöka se ljust på tillvaron!
 
 
När Linnéa kom för att hämta flickorna tog vi ut hundarna en kort sväng i skogen, åt korv med bröd och sen la jag mig i soffan och fortsatte med nyårskrönikan jag ska publicera på bloggen på nyårsafton. Kul att ligga och läsa gamla bloggar. Svårt att hålla ner en nyårkrönika på läsbar nivå, det är lätt att svamla på för mycket.
 
 
Ja, Bamse Bus får nog ligga under granen och vänta på klappar förgäves. I år, liksom förra året, får bara barnbarnen julklappar. Men visst är det broderade julgransmattan snygg att se på :P
 
Nu är snart Janne hemma från jobbet, då blir det prinskorv, rödbetssallad och ägghalvor, mer förmår inte kocken idag :O)
 
Kör försiktigt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0