Svindeppigt värre!

Fattar inget! Borde vara superpigg så snart inpå den fantastiska resan till Mexico men jag håller på att falla i bitar! Vad är det som händer?
 
 
Tål inte snön som jag normalt älskar, tål inte nåt! Datorhistorien igår var ju bara löjlig i sammanhanget men det är i såna detaljer ett dåligt mående får utlopp ... men jag är ledsen. Anledningarna är svåra att skriva ut här för jag vet inte sanningshalten i dem eftersom det är min subjektiva upplevelse av ett händelseförlopp. Visst, sanningen ligger i betraktarens öga, men det kan oxå generera skitsnack och det vill jag inte vara med om. Jag är ledsen. Det har inget med jobbet att göra, det har med privata relationer att göra!
 
Idag vaknade jag tungt när klockan ringde 8. Bamse Bus skulle till veterinären och kolla rumpa och tassar. Jag har känt mig som en dålig hundägare hela veckan (trots att jag beställt tid tll vet) eftersom Bamse glidit runt på arslet lika mycket som han går på sina tassar. Imorse såg jag att han var svullen i analen och fattade att det knappast var mask det var frågan om. Jag hade rätt, det var analsäcksinflammation plus att tassarna hade en bakteriell inflammation. Behandlingen blev en veterinärs finger upp i hundrumpan som klämde ut inflammationen ur analsäckarna plus antibiotika och klådstillande för tassarna i två veckor. Bamse verkar mycket nöjd så här efteråt även om det fordrade en munkorg och mattes armstyrka vid veterinärbesöket.
 
I väntan på otäckheterna...

Bamse fick en groda för han var så duktig :)
 
På väg därifrån hälsade vi på Jens på jobbet, han och Sandra kom och fikade på em. Sen har jag suttit och glott in i akvariet en god stund.
 
En av överlevarna, vår Sewhilla
 
Våra bothior, Kubothai
 
Vår gamla och nya molly
 
En av våra Ancistrus
 
Kvällen...ja vad har jag gjort? Lagom lite. Dammsugit, skurat ugnen, gjort middag, surfat på nätet och gått ut med hunden samt gjort en snöängel ...  Hur ska jag orka vara vaken till kvällspromenaden? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0