En härlig kväll!

Men först en bra dag. Iof, kanske inte så bra till att börja med för för andra gången denna vecka glömde jag handväska med jobbnycklar och glasögon hemma. Mycket att släpa på inklusive hund i koppel och soppåse så får jag väl vara glad att den låg kvar hemma och inte i soptunnan. Jag checkade in på jobbet strax efter 8.00 trots omständigheterna.
                                                                                           
Diakonimöte hela fm, diskussion om idealitet och fonder, givande. Tacos i lunchlådan, lite prat sen iväg till Öppet kapell. Det blev en fantastisk eftermiddag med två damer i olika åldrar som fikade med mig, den ena hade med sig sina något äldre barn som lekte med stor-legot och vaktmästaren tog oxå fram fotbollspelet till dem. Jag satt och sydde på ett hjärta till lördagen, ett filthjärta som jag ska lämna halvklart så man ser själva gången i sömnaden och pärlan som ska ligga i. Pärlan får jag väl limma fast i vadden så den sitter kvar, tror jag.

                            

Tog T-banan till Medis där jag mötte upp en f.d granne och väninna. Vi hade en jättemysig kväll. Först åt vi på Orkidé, en riktigt bra Thailrestarang, sen gick vi ner i Söderhallarna på bio och såg Järnladyn. Vi tyckte den var jättebra och Meryl Streep gjorde den fantastisk. Vissa saker minns jag, som kriget på Falklandsöarna och upproren i London, men jag minns inte så mycket mer... vi konstaterade att det var ju den tid som vi hade småbarn och försökte få livet att gå ihop, dessutom mördades ju Olof Palme under den där tiden så fokus låg väl inte direkt på Stor-Brittaniens premiärminister. Ingen actionfilm för den som gillar sånt, mer en fin film om en tidepok med inslag av demens. Ett fint porträtt av Thatcher, en kvinna med stora ambitioner och otrolig energi, helt enkelt.


Satay Mix - oxfilé, kyckling och räkor

                                         

Tog T-banan till Hagsätra och hämtade bilen. Janne varit hos sin mamma med Bamse och fått middag, nu ville han gå en långprommis med Bamse i busvädret (???) och jag sa inte nej. Nu ska jag nanna kudde. 
                                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0