Fredagsmys!

Bamse ville först inte röra sig imorse, inte äta frukost heller. Men när vi kom ut blev han pigg, gick hela promenaden själv och åt sen upp sin frukost innan vi åkte till dagis. Bilfärden dit blev ett äventyr. Testade som vanligt på våra mindre väger om det var halt, och det tyckte jag inte. Drog upp farten, som vanligt, för att komma ut på motorvägen... och när jag skulle byta fil gick det inte att bromsa! Tack och lov såg bilen i filen bredvid vad som hände så han svängde in bakom mig så jag kunde komma ut i nästa fil, annars hade jag brakat rätt in i arslet på dem som stod vid rödljuset och då hade det blivit en präktig seriekrock. Eftersom det inte blev några ryck i bilen låg Bamse fridfull och icke ont anande bredvid...!

Dagen blev bra. Hann med alla fondansökningar som jag varit tvungen att släppa i onsdags samt de jag tog emot i går, sen terapi och efter det tillbaka till jobbet för ett samtal.

Hämtade Bamse, fick bära in honom för en klo hade fastnat i bilfilten och Bekki lyckades meka loss honom så vi kunde gå ut en sväng i skogen. Lagade Skagenpanna... sen gick Janne och jag upp till bastun som han bokat när han kom hem från jobbet. Vilken skön avlsutning på en tuff vecka! Vi svettades och pratade, duschade, svettades lite till och pratade. Nu sover han i gästrummet för att få lite lugn och ro (jag snarkar som bara den för närvarande) och jag ska oxå knyta mig. Bekki har lovat ta ut vår snuviga Bamselito en liten sväng innan hon lägger sig. Nu hoppas jag slippa ifrån en förkylning... har massa symptom.


                                                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0