IKEA mm

Det blev en del gjort igår. När Janne kom hem från båten körde han mig till Panduro i Skärholmen där jag köpte porslinspennor medan han åkte till jobbet och hämtade släpkärran. Tillsammans åkte vi till IKEA där vi mötte upp Bella med familj.

   

Justin fick köpa en ny säng, en stol och en lampa till sitt rum medan Janne och jag köpte nya råttor till Bamse, handdukar och dessutom köpte jag barnsäkra hörn till den vassa hyllan i mitt arbetsrum i Hagsätra, nya besöksfåtöljer med kuddar samt porslinsmuggar. Glaspennorna och muggarna ska vi ha på StillaQ nästa lördag.

Janne körde hem mig så jag fick ta ut Bamse medan han följde med Bella hem och hjälpte dem att montera Justins grejor. Sen kom han hem och vi tittade på TV till det var middagsdax, då åkte vi till Ra, den Grekiska Kolgrillen i Älvsjö. De håller väldigt hög klass och är inte särskilt dyra.


Scampin är suverän! 89 kronor

Kvällen tillbringade vi vid TVn, jag stickade förstås, blev klar med Bellas sockor och ännu en jordgubbsmössa som jag inte vet vad jag ska göra med. När jag letade efter garn hittade jag en färdig halsduk som jag av nån anlelning kasserat, tror jag gjorde den till Bekki men så ville hon ha en längre... nu fäste jag oxå trådarna i den för jag tänker lämna den till Filtklubben så den kommer till Lettland. Dit går nog blåbärsmössan och den nya jordgubbsmössan oxå skulle jag tro. Det är roligt att kunna göra nåt av garnet som blir kvar istället för att det bara blir liggande.

                             

Idag har Bamse och jag varit ute en lång promenad på morgonen. Vi har gått mycket i skogen och njutit av det vackra vädret. Just nu är Jens här och hälsar på, men om en stund ska vi åka och bowla i Sickla. Det ska bli skitkul! Då ska Bella få sina sockor och Thyra och Ängla ska få sina mössor. Hoppas alla blir nöjda.


                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0