Opposition och diskursanalys mm

Igår var vi upp med fåtöljerna till arbetsrummet i kapellet. Jag tycker det blev skitsnyggt! Får visa bild sen. Snackade en kvart med städaren som kom när vi skulle gå.

Måndagen började sisådär, vaknade tidigt, kunde inte somna om så jag gick upp före klockan, duschade och fixade med djuren, gick ut med Bamse och lämnade honom till dagis. Kom till jobbet med muggar och grejer...bara för att upptäcka att jag glömt handväskan med jobbnycklarna hemma... bara att vända om. Men hursomhelst så var jag på plats före halv 9, pratade med praktikanten och fikade med arbetskamraterna på första rasten. Sen hade jag infomöte med praktikanten och diakonen som ska vara med på StillaQ på lördag. Resten av förmiddagen ägnade jag åt andaktsförslag som till sist utmynnade i legenden om Valentin. Om nån efterfrågar den ska jag lägga ut den här.

Terapi, promenad över Södermalm från Rosenlund till Ersta. Prefekten på Ersta uppmuntrar mig verkligen till att fortsätta till högre studier. Hon ville att jag skulle gå en kurs i statsvetenskap på Universitetet som börjar på onsdag, om diskursanalys... men jag har ingen möjlighet till det. Det krockar med alla mina öppna verksamheter... och handen på hjärtat så prioriterar jag en ökenvandring i Egypten! Men däremot ska jag fundera på mastersutbildningen på Sköndal till hösten. Det var jag som föreslog den för med en mastersexamen blir det bara tre år som doktorand om jag skulle välja att fortsätta den banan... vilket jag inte alls är säker på. Men jag känner mig otroligt sedd och bekräftad när självaste prefekten på Ersta vill att jag satsar högre och inbjuder mig att vara med på forskarseminarierna. Jättekul när nån tror på en och man tappar känslan av att vara en fet gammal svedavärkochbrännkärring utan större förnuft. Otroligt bra för självkänslan!

Tog buss och t-bana till Högdalen, köpte strimlad kyckling och wokgrönsaker på Ica bredvid t-baneingången och hämtade bilen. Hämtade Bamse på dagis, tog en kort sväng med honom, wokade och åt med Bekki och Janne.

Bekki har lovat ta Bamses sista promenad. Jag har ont i halsen, snorar och är dötrött.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0