Tänk att få vakna....

... tidigt en morgon... finns det en psalm som heter i psalmboken. Cat Stevens gjorde en hit med den på 70-talet, på engelska heter den "Morning has broken".

                                
Har sovit precis hur gott som helt inatt. Efter att ha stickat 2/3 av Bellas andra socka gick jag ut med Bamse och kröp i koj före 23.00. Vaknade halv 7 imorse, försökte somna om (bara för att jag hade möjligheten) med det gick inte. Satte fart med morgonsysslorna, satte på en tvätt, badade Esmeralda och gick ut en långsväng med Bamse, förbi alla anslagstavlor. Hemma igen 09.15.

                  

Nu har jag satt över pengar på mitt kort för att gardera mig om inte företagskortet funkar. När Janne kommer hem från sin Finlandsresa (han har varit på båtmässan i Helsingfors) så ska vi åka till Ikea. Bella&co ska köpa grejer hem som Janne ska hjälpa dem med och jag ska köpa fåtöljer till arbetsrummet i Hagsätra Kapell + porlinsmuggar till Stilla Kvinnotimmer. Hoppas hinna förbi Panduro oxå för att köpa glaspennor till porslinsmuggarna, sen är jag helt klar förutom att jag ska klippa ut mallar till hjärtana i filt... tror jag... det dyker nog upp nåt jag glömt och då måste det finnas tid för det.

                            

Nu ska jag sticka socka till Janne dyker upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0