Thank God it´s Friday?

Fast vad spelar det för roll om jag syftar på en lång skön ledig helg. Nänä, imorgon ska jag upp i ottan för en spännande arbetsdag - Stilla Q!

Dagen har varit tung. Vaknade tidigt och kunde inte somna om, tog en lång lugn frukost för att tagga ner en begynnande huvudvärk. Arbetsdagen har tackochlov varit lugn, bara administration kring caféet, stillaQ och konfidenter så jag har hunnit en del, terapi på em... men när jag kom tillbaka till jobbet kom huvudvärken. Sena avhopp får man alltid räkna med, men när en av massörerna blivit sjuk och ringt på em så kom huvudvärken. Skönt att man har bra arbetskamrater att bolla med! Avhoppen och den sjuka massören kan jämna ut varandra förutom två tider, och vi vet ju inte hur många som dyker upp, det kanske uteblir en eller annan och då har vi inga problem, annars har vi en plan B. Imorgon vill jag bara njuta av en rolig arbetsdag!

                     

Nu har jag muggarna på bränning i ugnen. Hoppas det går bra så de inte går i krasch! Jag ska softa framför TVn en stund. Bekki ska ta ut Bamse vid 8-tiden innan hon och Tim åker på bilträff, sen tar Janne ut honom när han kommer hem från jobbet vid halv 12. Jag kommer lägga mig tidigt!

                                                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0