The Studio

Vaknade i hyfsad tid imorse men hade jämt att göra ändå. Långprommis med Bamse, åka och köpa spånskivor till ikonmålningen imorgon, duscha, fixa ögonbryn och naglar, lunch och ut med Bamse en kortare sväng.


Killen sågade upp lagom stora plattor åt mig på den här.

                              
                         Imorgon får vi se om det blev rätt...

Klockan 1.00 satt jag på bussen, mötte upp Monica och Linnéa på Stureplan. För tre år sen var Lelle, Bella, Bekki och jag på the Studio och tog jättefina kort. Ända sen dess har jag velat få med Monica för en liknande sejour och idag så blev det äntligen av. Förra gången tycker jag alla kort blev bra, den här gången var det fifty-fifty måste jag säga. Det blev dubbelhakor på hälften och ibland log jag så brett att ögonen försvann. Men några bra bilder blev det!

       
                          

Linnéa åkte vidare till en tjejkväll, Monica och jag gick på kinarestaurang där Arto mötte upp oss efter jobbet. Vi mötte upp Bekki på Hötorget på väg från restaurangen för de skulle träffa Jens i Fridhemsplan och spela biljard. Själv åkte jag hem, gick ut med Bamse och tänker knoppa nu. Imorgon fortsätter äventyret som kallas livet!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Jättefina kort!

2012-02-25 @ 22:38:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Tack Snurr! Har du provat The Studio? Lite dyrt om man köper bilder, men rätt kul. Kram

2012-02-26 @ 09:09:52
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0