Två intensiva dagar

Kom till jobbet igår med tanken att jobba undan det sista administrativa med Stilla Kvinnotimmar, men hoppade in på mottagningen istället pga sjukdom. Det blev väldigt intensivt och jag hade att göra hela tiden. Mitt kl11-besök fick vänta medan jag avslutade sista konfidenten och iochmed det så blev tiden förskjuten. Hann med en mycket kort avstämning innan jag åkte till Hagsätra och köpte sushi som jag åt på mindre än en kvart medan gästerna till caféet strömmade in. Nå, nu var det väl inte så jättemånga, men vi blev nog 15 gäster vilket är mycket för vår lilla caféverksamhet. Programmet var suveränt även denna gång - Vandring i öknen. Efteråt pratade föreläsaren och jag om ökenvandringar och jag ska försöka hänga på en i april, men det är ju mycket som ska stämma om det ska gå...


                                           Charmören Gustavo, Gran Canaria 2007

Kom hem sent och satt vid TVn och stickade en stund. Håller på med muddar åt en väninna... de blev nästan klara!


Det här är mina :O)

Idag fortsatte ruschen. Bamse orkade inte gå kvällspromenad igårkväll så jag fick bära ner honom till skogen där han pliktskyldigast kissade och skyndade sig hem, samma på morgonen så han fick vara hemma med Janne.

Åkte först till Högdalen för att få undan en del av ansökningarna från igår som jag var tvungen att lägga ifrån mig, for med stor hast till Hagsätra där jag hade samtal kl 10.00, sen kunde jag ta det lugnt och kolla mail mm innan jag åt lunch med mammorna i Öppna Förskolan. Klockan två var det Öppet Kapell och redan minuterna före två kom en kvinna med ansökningar jag lämnat till henne tidigare. En kollega löste av mig för jag skulle vara hos tandläkaren 15.45.

Fick beröm för min tandskötsel men oxå varnande ord att om jag börjar slarva kan tänderna lossna, jag har begynnande tandlossning i hela käften, men sköter jag tänderna så här bra kommer de räcka hela livet. Vi får väl hoppas! Janne hade lagat middag till vi kom hem. Jag åt och bytte om på en kvart, sen kom syrran.

Syrran hade BH-skola hos Su. Det blev en jättetrevlig kväll trots många återbud. Vi satt och surrade om allt möjligt i över en timme för de gäster som skulle komma var sena. BH-skolan och provningen bjöd på många skratt och på fikat efteråt blev nästan helt galet. Det var länge sen jag skrattade så mycket!


Mums filibabba!

                                  
                                     PXC

Kvällen är slut. Bamse hade inte orkat gå något längre på hela dagen, men ikväll hade han gått en kvart med Bekki och nu sista naden gick han själv in i skogen och kissade och hela vägen hem. Imorse fick jag ju bära honom. Jag hoppas han är bra imorgon, annars får jag ringa veterinären...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0