Ännu en dag i soffan


Camping i TV-rummet

Kvällen förlöpte den med. Jag följde med Janne ner i källaren när han ville vila lite efter jobbet, vi pratade återigen framtid, ekonomi, hälsa... sen gick vi till datorn och tittade på bilder från Playa Del Carmen i Mexiko. Det känns overkligt... den ÄR overkligt, men nu är handpenningen betald. Vi ska fira vår 20:e bröllopsdag där. Vår 10:e bröllopsdag firade vi i Patong på Phuket, Thailand.

Bekki hade gjort amerikanska pannkakor till sig och Tim och det fanns så det räckte till Janne och mig oxå. De innehåller samma ingredienser som våra traditionella med med undantaget att det är bakpulver i, och färre ägg. Det var första gången jag åt dem och de var goda. Bekki blev bjuden på american pancakes när hon var hos småkusinerna i Skåne, deras pappa är från USA, och hon har gjort dem ibland sen dess. Det ska vara lönnsirap till, men vi hade bara vanlig ljus och det funkade det med. En räckte gott och väl, de var mäktiga och jag är inte bra än.

Janne gick ut med Bamse åt mig och jag är overhört tacksam för det. Jag klarar bara korta promenader och inte ens det känns säkert. Men igårkväll orkade jag faktiskt titta på TV OCH virka. Sen sov jag väldigt gott i min egen säng. Nu tror jag smittorisken är över, även om det låter som åskguden Tor drar fram i sin vagn i magen.

                                                                     

Nu på morgonen vaknade jag av väckarklockan kl 8.00. Tog ut Bamse i skogen en sväng och körde honom till dagis. Vad glad jag är över hans dagis. Han trivs så bra och jag har så gott samvete när han glatt skuttar in. Jag vet att han har det bra där! Själv åkte jag hem och drack lite välling till morgonmackan, gick och la mig en stund till. Magen mullrar, illamåendet är på tillbakagång. Nu tror jag att Tranon och Mmonstret är lika stora bovar till mitt illamående, taskig tajming, men det är väl lika bra att ta allt på en gång. Man lär sig uppskatta välmående gång på gång och det är nog så nyttigt. Måste bestämma mig snart för hur jag ska göra imorgon. Har lovat gå på en begravning som stöd, men jag vet inte om jag kan hålla det löftet. Måste ringa och prata med personen i fråga mycket snart om jag bestämmer mig för att inte gå.

Nu ska jag göra nåt annat en stund. Vila ögonen och låta tankarna gå sin egen väg, tror jag.

PS. Min uppsats fick godkänt. Ska lämna in den efter att ha kompletterat några källor i diskussionsavsnittet :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0