Blåbär

Två besök på morgonen, sen admin kring det och sist lägga sista handen vid inbjudningsbrevet till Stilla Kvinnotimmar. Det är mycket som ska kollas upp och korr-läsas! 30 minuters lunch och så iväg till kapellet. Tre besökare på Öppet kapell idag: ett tyngre fondärende, en ville beställa tid för djupare samtal och en som ville ha sällskap en stund. Bra dag! Fixade lite kring fondärendet innan jag gick för att handla, hämta Bame och åkte hem. Fixade egenhändigt gjorda hamburgare som stod på bordet först en stund efter sju...               
                                      
Kvällen har varit lugn och mysig. Janne och jag har suttit med tända ljus och pratat Mexico. Janne är ute med Bamse så jag ska passa på att sova... det blev inte många timmar inatt heller!

MEN jag gick in på hälsokost idag och frågade om det fanns hjälp för mina trötta, svidande, grådimmiga ögon. Efter en kvarts resonemang provade jag det billigaste blåbärspreparatet... och det hjälpte på första tabletterna. Efter 2 timmar började det krypa i kinderna och tinningarna, sen började min dimsyn försvinna och jag såg klarare!!! Måtte det vara en effekt som håller i sig. Hon sa 2-3 månader, så detta känns lite för otroligt för att vara sant på riktigt! Men ikväll ser jag faktiskt på skärmen vad jag skriver!!!!

Sov gott nu, kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0