Det nya året...

... firades in i lugn och ro på Sanda. Janne visade sina mästerkocks-sidor och jag blev bjuden:


Hummer med skagenröra

                           
                              Baconlindad oxfilé med potatisgratäng

... och varma päronhalvor med after eight. Det smällde förvånansvärt mycket i byn, jag hade förväntat mig något mycket tystare, men det var tyst igen vid halv ett. Janne och jag gick och la oss vid ett-tiden efter en kort kiss-sväng med Bamse (som f.ö inte bryr sig ett skvatt om smällare och raketer vilket är superskönt).

Halv 11 gick jag ut med Bamse igår. Han verkar njuta av sovmorgnarna härnere. Dagen ägnade jag åt plugg, skrev klart metodavsnittet och satte mig framåt kvällen vid TV:n och började sticka byxor till antingen Ängla eller Thyra, vi får se hur stora de blir. Det är meningen att de ska matcha de röda tröjjor jag stickade under hösten.

                       

Idag gick Janne upp klockan fem och stack före sex. Han jobbar dagpass denna vecka och jag kommer vara härnere själv för att plugga. Själv gick jag upp halv nio och tog ut Bamse i regnet. Han var inte sugen på att gå några längre sträckor. Nu har jag, Bamse och Ragnar ätit frukost, Ragnar sitter och spanar ut och Bamse har lagt sig i min säng. Sängen har varit förbjudet område, men han var så olycklig när Janne och jag låg och snackade i sängen i förrgår så jag bjöd upp honom... och nu tycker han att han har lov att vara där... jaja, jag är inte ensam om att ha hund i sängen, men han får inte vara där på nätterna! Min uppsatshandledare har ringt och vi har pratat en halvtimme om uppsatsen. Nu är det bara att köra stenhårt!!!

                                                                      

Kommentarer
Postat av: Snurran

Jojo, från början fick inte Baloo vara i soffan....tog två veckor, så fick han - men bara på anvisad plats, på ett lakan...tog fyra veckor till, så låg han där han ville. Nu är lakanet borttaget helt :-D I sängen fick han inte heller vara, men när Patrik inte längre var hemma, så kom Baloo ner till oss på nätterna och "lurade sig upp". Men än så länge ligger han iallafall på filt - i fotändan (tillsammans med Kattis) ;-D

2012-01-03 @ 22:49:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: guggelutt

De är underbara, djuren! Lättlärda oxå :D

2012-01-04 @ 11:03:42
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0