Gallsten!

Ja, nån kyckling blev det inte för min del. Kokade mannagrynsgröt som jag inte fick i mig, vansinniga smärtor i högra bukhalvan. Messade först Bella och Lotta, som båda är opererade för gallsten, men innan jag fick svar ringde jag Vårdguiden som tyckte jag skulle åka in akut. Men jag orkade inte, det skulle ju inte bli nån operation utan smärtlindring och eventuellt röntgen. Bamse och Ragnar måste ju hem först, eller så skulle det bli Mälarsjukhuset i Eskilstuna... jättebesvärligt. Lotta gav mig rådet att ta en stor whiskey och lägga nåt varmt över smärtan, och det gjorde jag istället. Whiskeyn skulle lösa upp fetterna i gallan/levern och minska smärtan och det gjorde verkligen det. Ont har jag ff men krampen försvann så nu kan jag röra mig. Ett tag var det som om jag hade diskbråckssmärtor i revbenen.

                                      

Bamse har legat hela kvällen på mig. Han vill inte följa med Janne ut. Mellan min promenad mitt på dan och nästa gick det sex timmar och när Janne skulle ut nu gömde han sig under soffan. Han är otrolig! Tänk att djur känner på sig så.

                                        

Nu får vi hoppas att natten blir lugn. Imorgon är vi bjudna till Monica och jag hoppas att jag är bra då. Maginfluensan har tydligen gått över i gallstensbekymmer.... Måste söka för det snart hursomhelst... men inte akut som det är nu.
                        

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej du

De ända som hjälper mot gallsten är ketogan fick de men de bästa är att ta bort den . De gjorde jag. Kram Lena

2012-01-29 @ 00:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0