Japan, hundbett och Mexico!

Det blev en spännande dag. Sov taskigt inatt. Föreläsaren ringde efter kl 23.00 för strömssladden till hennes dator var försvunnen och hon trodde den hamnat med vår jobbdator. Pratade med henne en stund.. sen sov jag oroligt förstås, vaknade stup i kvarten med ihållande värk i höften.

Gick upp före klockan, som vanligt, duschade varmt och länge, gjorde mig klar och åkte. Ringde föreläsaren strax efter nio för att berätta att vi hade strömkabeln hos oss. Fick undan en hel del på jobbet innan föreläsaren kom, sen droppade det in frivilliga och gäster till caféet.

Efter allt strul med tekniken tidigare i veckan så kan jag säga att programmet var suveränt. Timmen flög sin kos och jag tror alla gäster var väldigt nöjda. Det kom som vanligt inte så många, men två nya hade hittat dit tack vare affischerna.
                                   
Jag åkte vidare till Sockenplans Thai och åt middag med Lotta. Jättemysigt!

                

Hemma slog jag mig till ro i soffan med stickorna, mätt och belåten. Bekki kom in och gav mig en puss på kinden för hon skulle åka iväg med Tim, Bamse skäller till (som han brukar, pussar och kramar tolkas av hundar som hot) och Bekki böjer sig ner för att pussa honom. Han är nyvaken får jag säga till hans försvar, lyfter överläppen vilket Bekki inte såg för hon kom uppifrån... och han hugger till. Bettet tar illa i läppen och hon blöder kraftigt. Jag tar Bamse i nackskinnet och håller honom hårt tills han slappnar av i kroppen, sen stänger jag ut honom i skohallen medan jag hjälper Bekki. Tim lyser med en ficklampa på insidan av läppen och det är svullet och blått så jag ringer Vårdguiden som rekommenderar henne att åka in, vilket hon och Tim gör, och får hjälp att göra rent + antibiotika. På apoteket tror de tydligen att Tim klappat till henne för två apotikarier börjar prata med varandra om dosen samtidigt som mer än en sänder onda ögat på Tim. Till slut säger Bekki högt att "jag har blivit hundbiten!" Då enas personalen snabbt om att det är den högre dosen hon ska ta.

Efter det äventyret återgår Janne till datorn. En stund senare kommer han upp och meddelar att han bokat en resa till Mexico! Så nu go vänner... kan jag tala om att vi planerar att åka till Mexico i november - över vår 20:e bröllopsdag.

Bamse är rastad, jag är trött, Janne gör sig klar för sängen vilket jag redan gjort.

                        SOV GOTT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0