Lön för mödan!

                                        
Idag har jag fått ta emot ett helt gäng foton från kurskompisen som åkte ner till barnhemmet i Tanzania - Zion Orphanage and Widow Center. Det är en otrolig känsla att se dessa tröjor som man jobbat med på olika ställen - i båten, på landet, hemma i soffan mm - på dessa små fina ungar. Helt fantastiskt. Jag blir alldeles rörd! Det var verkligen den bästa gåva jag kunde få.


  
                            

Lite skillnad mot den anonyma bild jag publicerade i december:

Här ligger dom på mitt köksbord!

Dagen i övrigt har varit ok. Kom fem minuter försent till mässan och valde att inte gå in. Jag som alltid är där i mycket god tid ignorerade chefens kommentar till hela arbetslaget om vikten av att komma i tid. Jag har lovat mig själv att inte stressa och ta hand om mig själv tills jag mår helt 100, så jag sov till sju, lät Bamse nosa i sin takt... och missade på fem minuter. Om andra alltid är sena så får de ta åt sig, jag är det i princip aldrig.

Möten och administration, affischerade på vårdcentralen och gjorde lite reklam på zoo, det blir alltid trevliga samtal när jag kommer dit. Affischen på VC är lite sen, men jag var ju så sjuk förra veckan. Nu kanske nån ser den imorgon och kan komma sponant :O). Hämtade Bamse lite efter halv fem och åkte hem och gjorde mannagrynsgröt till mig och Janne. Han är lite bättre idag tack och lov.

Nu ska jag åka och knyppla!

                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0