Om och om igen

                                                                       

Just nu är jag lite deppig faktiskt. Svårt att hålla humöret uppe. Mår illa som fasiken igen! Drack en liten skvätt kaffe för huvudvärken började bli en plåga, vet inte om det var det som satte igång det hela igen. Eller så beror det på Tranon, jag måste ju ta dem när Mmonstret är här, annars går det åt skogen, men jag brukar få ont i magen av dem i vanliga fall.

Annars sov jag gott i två timmar efter morgonens bravader. Är totalt orkeslös! Petade i mig två knäckemackor tillsammans med kaffeskvätten och blåbärssoppa, men ...jaja, jag ska inte ta detaljerna ... Har meddelat jobbet att jag blir hemma imorgon oxå, jag kan ju inte gå till jobbet så här! De skulle dessutom skicka hem mig direkt för vem vill ha magsjuka? En sån här segvariant dessutom? Det som bekymrar mig mest är att jag lovat gå på en begravning på fredag... men i värsta fall får jag ringa och prata med henne på torsdag, det GÅR ju inte om det inte blir bättre.

Jag har inte orkat virka, inte orkat titta på TV, men bloggandet och datorn ger mig lite förströelse mellan tupplurarna och gloendet i taket. har googlat lite på bilder. Kollat mina album på Facebook...


Ngorongoro, Tanzania 2007                                         Paris 2011


Rom 2009                                                        Addis Abeba, Etiopien 2006


Mallorca 2011                                             Gotland 2010


Lanzarote 2010                                                         Gran Canaria 2010


Kairo, Egypten 2008                               Fuerteventura 2011


Cancun, Mexico ... 2012?                             Efter den här flunsan kommer jag bara behöva
                                                                 färga håret för att se ut så här
:D

Jag har faktiskt ett bra liv. Jag får göra, och kan göra, det jag älskar mest. Jag har en underbar familj, ett roligt jobb och vi har råd att resa. En liten magsjuka som får mig att uppskatta mannagrynsgröt som om det vore värsta gourmetmåltiden bore jag inte klaga över. Nu ska jag sova lite igen tror jag :O)

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Ja du lever bra,ta vara på det för det kan ta slut en dag.Jag genomgår just nu det värstra jag någonsin upplevt i hela mitt liv,och risken är stor vi slutar med inget hem pga av detta.Allt bara för jag vill göra mitt liv bättre,bad om hjälp förändra det och såg fram mot NYA livet från 1 feb..ett liv jag kunde få råd med mat varje månad mer än 300 kr o ev få bli friskare.Men det sket sej på mållinjen kanman säga,så nu undrar jag varför jag ens försökte..

2012-01-25 @ 22:25:23
URL: http://livetienparadoxx.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0