städ-tisdag

Bekki ringde igår och var hungrig efter 2 timmars gym-pass så det blev middag iaf, heta räkor och matvete. Det var bra för då blev det ju matlåda idag!

Mässa, organisationsöversyn och städ-dag... så har arbetsdagen sett ut. Hela kyrkan har städats in i minsta skrymsle och massa urgammal jox åker till sopstationen imorgon.


                                                           
På mitt rum blev det lite tvärtom för jag röjde i diakonins skåp och istället fick jag två lådor och en hylla full med gammalt stuff som jag haft med mig från min tidigare arbetsplats i Spånga. Jag tänker ta en liten sak i taget för jag vet att när jag röjde mina gamla arbetsplatser i Spånga och Rinkeby tog jag bara med mig det jag verkligen ville ha. Säkert kommer jag kasta 90% nu men jag vill ändå kolla igenom det lite noggrannare än det som blev kvar sen innan jag sjukskrevs på denna arbetsplats. Då hade jag bara inte hunnit röja så 95% var skräp och det tog jag ju hand om i somras när jag började jobba igen.

Hade tänkt jobba med uppsatsen ikväll, men vi får se... Middag har det blivit av allsköns rester. Tinade köttfärs och langade i stekpannan med riven lök, riven morot, tärnad potatis, grädde, tomatpuré, en gammal ostbit och oliver. Ingen kulinarisk upplevelse av större mått men helt ok en tisdagkväll i ensamheten. Bekki har jag ingen aning om var hon är och Janne jobbar 14.45-23.00 mån-tors.

Trött... men fortsättningen på "Hinsehäxan" ska jag orka se! Eller så spelar jag in den och ser den imorgon. Vi får se, vi får se...

Kommentarer
Postat av: Snurran

den finns ju på svt play annars ;-)

2012-01-10 @ 22:37:03
URL: http://blogg.passagen.se/filijolus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0