tohohorsdag

Möte i Högdalen hela fm, skriva protokoll över lunchen och öppet kapell i Hagsätra på eftermiddagen. Det blev en lugn eftermiddag så jag hann skriva förbön till söndag.

Sen gick jag faktiskt ner till zoo och köpte en ny bur till Blue Moon och Solero. Den de har är sprucken och jag tycker den är så vansinnigt funtad, med delad botten... och var tror ni de skiter? Jo på mellanbiten så man måste göra ren två utdragslådor + hela burbotten. Nu har jag köpt en med en utdragslåda och så det bör räcka att göra ren den + ett galler som ligger över botten. Varför det finns där har jag ingen aning om men min tanke är att de kommer inte vilja lägga ägg på gallret så alltså borde deras allmäntillstånd förbättras. De har lagt ägg hela hösten och vintern nu, de vägrar ge upp! Och nu börjar de bli hängiga och ruggiga i fjäderdräkten trots vitamin i vattnet och kraftfoder i fröet. 

                                    

Ble Moon                                                    Solero

Sen hämtade jag affischer till caféet - En doft av Japan - på jobbet i Högdalen, hämtade Bamse från dagis, hem och lasta av allt och gå ut med Bamse. Lunch åt jag halv två så middagen hoppar jag över.

Ikväll har min pappa fått åka in på sjukhus. Igår ramlade han när han var ute med hundarna och slog sig i huvudet. Idag har han kräkts hela morgonen och har en hemsk värk i höften om jag förstått det rätt. Mamma fick inte in honom i bilen så de fick beställa ambulanstransport. Så nu sitter jag här och väntar på telefonsamtal. Hoppas få besked ikväll.

                   

Under tiden ska jag nog sticka en stund, gå ut med Bamse tidigt... och hoppas få somna oxå. Det har bara blivit några timmar per natt sen helgen, det börjar kännas kan jag lova!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Usch, jag hörde att det var hemskt halt i Roslagen igår kväll... Hoppas att det ändå är skapligt ställt med din lilla pappa :-/

2012-01-12 @ 20:08:14
URL: http://blogg.passagen.se/filijolus
Postat av: Guggelutt

Han halkade igår men åkte in idag. Har inte hört nåt än. Mamma ville inte jag skulle komma upp pga halkan för den är visst hemsk. Undrar om man ska oroa sig för henne nu...hoppas hon får stanna på sjukan över natten!

2012-01-12 @ 22:06:17
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Snurran

Hoppas att bloggadressen funkar bättre nu ;-D kram

2012-01-12 @ 22:23:46
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0