9-20

Min arbetstid idag. Dagen blev lång, men inte så intensiv som jag trott. Samtal på morgonen, sen telefonsamtal och fondadministration. Efter lunch skulle jag ha två samtal men de uteblev. Man kan inte göra så mycket när man sitter och väntar på folk så jag satt och bläddrade i papper, i almanackan samt letade efter ett reportage på SVTPlay från Katarina församling som jag ändå inte kunde se för vi hade inte rätt programvara. Så eftermiddagen blev lugn. Med en halvtimme kvar på sista uteblivna samtalet satte jag mig att ringa en kvinna som jag ringer regelbundet och som vill prata länge. Klockan fem var jag, några vaktmästare, frivilliga och en präst i Högdalskyrkan för att ha "Öppen Kyrka". I vanliga fall har vi denna verksamhet hos oss, men vi har byggjobbare hos oss som dels borrar för hiss-schakt och sen dessutom ett gäng som rengör kyrksalen. Det kommer ta hela sommaren men vi har fått låna Högdalskyrkan till viss verksamhet, som gudstjänster och öppen kyrka. Det blev intressanta diskussioner och ärkeänglar, excorcism och annat spännande innan mässan kl 18.30. Efteråt fastnade jag i samtal med en kille som kom in lagom till mässan och som var lite hungrig. Han fikade och berättade sin livshistoria. Kom hem efter 8.00 nu ikväll.
 
Janne stack upp till centrum och köpte rostbiff och potatissallad. Jag hade förväntat mig middag, faktiskt. Men det åtgärdades på annat sätt ju. Sen kom Jens en stund innan Janne gick och la sig, jag gick ut med Bamse och satte mig till sist att knyppla av rosenknoppen. Imorgon ska jag köpa ett kort som jag ska rama in den i. Tänkte från början göra en längre bit bandspets men 1) jag spolade på fel garn, det blev halvblekt linne istället för helblekt som jag tänkte mig. 2) Jag spolade på för lite garn för att kunna göra en längre spets, det hade kanske max blivit 4 knoppar och det kändes för futtigt. Så kan det gå när man spolar pinnar vid midnatt som jag lurade Janne med på i Vadstena. Nu blir det ett kort istället som jag ev. tänkte ha med på utställningen i kapellet i september.
 
 
Räkorna jobbar på i akvariet, algätarna har jag knappt sett röken av men jag hoppas de ska visa sig mer när jag kokat klart mangroveroten som vägrar sluta färga! Algätarna trivs alldeles för bra inne i borgen!
 
 
Men igårkväll fick jag två rätt bra bilder på sewellian!
 
Nu? Sängtajm!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0