Acc..!

... som i acceleration. Nu börjar arbetsveckan accelerera ordentligt. Var på jobbet vid halv nio, förberedde inför utfärden imorgon, samtal 1,5 timme, snabb lunch, lite telefonsamtal inför nästa vecka och så iväg till sommarcaféet. Idag en ung trio som spelade cello, kontrabas och trumpet - barock och musik från 1500-talet. De var så duktiga! Tjejen hette Hillerudh i efternamn och hon är säkert släkt med den Hillerudh som var lärare på Adolf Fredrik när jag gick där på stenåldern. Hon hanterade cellon så skickigt och graciöst, men ändå med stor känsla. Ja, det var häftigt att se live! Kom hem strax före halv 6.
 
                                   
 
När jag kom hem la jag köttfärs på tining och tog fram stavarna, tog en 30 minuters rask promenad med dem. Det var längesen. Men jag hoppas det ska hjälpa läkningen i min stela nacke och det har börjat värka mitt i bröstbenet. Är övertygad om att det är nåt i läkningen efter bilbältet, men det känns som det behöver mjukas upp lite. Gjorde pannbiffar till middag och lunchlåda, duschade och sen tog jag fram knyppeldynan. Till "Hon kom utför ängarna" finns ingen arbetsbeskrivning så jag försökte utläsa hur jag skulle fortsätta från fotot på mönstret. Vi ska ha en liten utställning på kapellets 20-årsjubileum och jag tänkte ta med den då. Tiden går fort, det är bara två månader kvar och jag får inte tummen ur!
 
Innan jag hann börja knyppla kom Jens och Sandra. De ska till Göteborg och jag har lånat ut min bil till dem. I gengäld ville jag ha en bussremsa så jag kan ta mig till jobbet. De kom i bil så jag fick köra min bil till Nacka och sen körde de mig tillbaka. Vi har suttit en stund och tittat på fiskarna innan då åkte hem igen ... tänk att jag tycker det är så himla kul!
 
 
Bekki är hos Lelle, Lelle med familj är på landet där Janne, Bamse och Blue Moon oxå är. Jag är hemma med Ragnar, Esmeralda samt fisk- och skaldjurfamiljen.
 
Nu ska jag sova! Imorgon står blandannat Ferlin, Åtellet och Öppen Kyrka på menyn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0