En semesterdag hemma

Det har varit mysigt! Janne tog ner Bamse i sängen vid sex-tiden och han la sig, sin vana trogen, mellan oss på rygg med alla fyra benen i vädret. Jag gick på toa halv 8 och han kisade bara på mig.... halv tio passade det lille herrn att kliva upp. Det passade oss oxå. Janne tog ut Bamse medan jag fixade frukost åt oss alla 24 hemmavarande individer (Janne, mig, Bamse, Ragnar och alla fiskarna).
 
Jag kan sitta i timmar och bara titta!
 
Efter vår frukostlunch åkte vi till Linnéa för att hämta hem tjejerna, dvs aggorna Solero och Blue Moon, sköldpaddan Esmeralda och Bekki som varit där ett par dagar. Nu är huset fullt igen. På vägen till Linnéa stannade vi till vid Djurmagazinet i Rotebro som jag hört fantastiskt mycket gott om. Det var verkigen jättefint! Vilka fåglar och vilka akvarier och vilken jättetrevlig personal! Vi fick lite tips och råd hur vi ska tänka kring akvariet. Vi hade tänkt köpa några algätande firrar idag men blev avrådda. 1 veckas karantän innan vi köper fler. Tidigast torsdag nästa vecka alltså.
 
Hos Linnéa fikade vi och busade med Spike!
 
Bamse har fått konkurrens om godbitarna från Thyra!
 
 
När vi kom hem gjorde Janne och jag en liten utflykt. Vi åkte dels och åt pizza, dels åkte vi till Hornbach och köpte tavelramar till alla lösa foton vi har på pianot. Dessutom har jag sparat en del medicinburkar som jag tänkt göra leksak av till Ragnar. Nu köpte vi en kedja så jag kan sticka hål i burkarna, fylla dem med olika saker så det skramlar (typ makaroner, ris mm) och kedja fast dem i varandra. Det lär hålla honom sysselsatt ett tag. Vi hann förbi Jula där vi hittade en fleecetröja till mig och ÖB hade bra tvättmedel billigt. När vi kom hem smaskade vi i oss jordgubbar med glass.
 
Min chef har ringt oxå och frågat hur jag mådde. Det gjorde mig glad. Känns bra att gå till jobbet på måndag.
 
Men nu ska vi ta ut Bamse tillsammans. Det är skönt att kunna ta det lugnt och göra det som faller en in. Att gå kvällspromenad med Bamse och Janne är supermysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0