Lazy lördag

Ja, vi gjorde då inte många knop igår, precis en vecka efter olyckan. Bamse ville inte gå ur vår säng så vi låg kvar alla tre. Halv 11 masade vi oss upp och jag fixade frukost åt hela familjen medan Janne tog ut Bamse. Sen låg vi i varsin soffa/fåtölj medan fåglarna stod på trappen.
 
En stund före kl. tre satte vi oss i bilen, Rebekka oxå, så körde vi henne till Sollentuna på väg till Monica och Arto. Där blev vi kvar ett par timmar och hade mysigt innan vi åkte hem och lagade middag.
 
Kvällen tillbringade vi i samma soffor/fåtöljer som på dan innan en gemensam kvällsprommis vid midnatt. Hur slöa som helst.
 
 
Denna dag har bara börjat även om klockan visar på eftermiddag. Bamse vägrade gå upp i morse, han hörde väl hur regnet öste ner. När Janne försökte klockan 11 la han sig på rygg med alla fyra benen i vädret och blundade hårt ... Janne fick bära ut honom. Nu har jag kört Janne till t-banan, han ska ut till Aspö ett par dagar. Själv ska jag göra lite smått och gott som faller mig in för imorgon börjar jag jobba igen. Jag har redan blivit uppringd av en ikonmålarkompis som ville ha hjälp med ett knyppelproblem, hon ska börja knyppla i höst men kunde inte bärga sig utan tjuvstartade på egen hand med läroboken. Sånt är kul! Livet fortgår <3
 
Nu får vi se vad jag känner för att göra :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0