Piuh

¨                                     

Kom riktigt arg till jobbet imorse! Först vägrade en snubbe släppa in mig i svängfilen, han hade rött och pratade i telefonen medan jag hade grönt och kunde bara titta på hur det slog om. Skitgubbe! När jag sen lämnat Bamse på dagis och kom till en sån där bussrefug som går ihop i en enda fil som man ska samsas om och där ena vägen har förkörsrätt, så kom en buss i hög fart och spärrade vägen för mig så jag var tvungen att backa tillbaka! Jag tror inte det är riktigt att de ska bete sig så, har jag redan kommit in i den enfiliga gatan innan bilen från motsatt håll syns så är det väl ändå de som ska bromsa in. Dessutom är det 30 på vägssträckan och det kan idioten inte ha hållit för då hade han aldrig hunnit fram till delningen av vägen. Det kan inte vara trafiksäkert att en eller flera bilar ska behöva backa förbi en busshållplats för att en envis buss ska spärra vägen? Han fick fingret när jag kollat att jag inte hade kragen på mig!

Nå, även om jag var arg som ett bi så var det möte på möte under förmiddagen. Hann skriva rent caféprogrammet så långt jag hunnit boka innan mötesdagen satte igång.

Klockan 12.00 stängde receptionen och jag hade bokat tid hos veterinären kl 14.00 för ett blodprov på Esmeralda. Hann äta lunchlåda hemma innan Jens kom och gjorde sällskap med mig in. Jannes bil var klar så han satt på tåget till Strängnäs.

                      

Efter veterinärbesöket åkte jag och tränade med Su, köpte sushi åt hela familjen och hämtade Bamse från dagis. Jag duschade, sen åt vi, sen åkte Bekki, Janne och jag till Citygross och köpte ingredienser och annat till studentfesten på torsdag.

Kvällen har Janne och jag ägnat åt att prata ekonomi. Alltid lika jobbigt eftersom vi har olika sätt att se på hur den ska skötas... men men.... nu handlar det om att fixa studentfirandet och ha kul på vägen. Det andra får vi ordna sen!

Tror jag är väldigt påverkad av hormonerna jag äter, men på fredag ska jag ha 14 dagars uppehåll och då får jag med säkerhet andra bekymmer då Mmonstret ska komma på planerat besök. Vet inte vilket som är värst, att inte kunna kontrollera humöret eller "det andra". Men det är ju bara som det är...!


Kommentarer
Postat av: Katarina

Dumskallar finns det gott om ute i trafiken.

Gagrrrrr!

Kram!

2012-06-07 @ 15:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0