Regnet det bara öser ner...

... och jag är så in i märgen trött. Gårdagen var hemsk! Jobbet flöt på bra, tröttheten till trots. Hade två samtal, ett möte och försökte dessutom jobba undan högen på bordet som jag vill ha rent före semestern. Men inatt har jag sovit nästan 7 timmar i sträck så det känns bättre. Enlilgt den info jag får nu hänger allt ihop med klimakteriet... och är det så kan man undra om jag ska genomföra operationen. Remissen är skickad och mottagen av SöS så om jag räknar med vårdgarantin skulle jag kunna vara opererad och läkt i god tid före resan till Mexico. Vi får se. Jag försöker att inte tänka så långt fram.

Just nu är det tre arbetsdagar kvar innan första semesteromgången. Jag är tidigt på jobbet och tar nu 10 minuter innan jag sätter upp arbetstid för att kolla blogg och Facebook. Janne och Jens har bärbara datorn på Sanda och vår stationära har ju pajat. Måste bestämma mig om knypplingsveckorna och just nu känns det som att det blir mer vila att faktiskt åka. Har försökt få tag i spetskonulenten för att fråga om kursplanen... förra året gjorde jag så mycket mer än kursplanen och det kan jag faktiskt låta bli! Om jag tar med stickningen och en bra bok så har jag annat att vilsamt sysselsätta mig med och inte prestera bort nöjet! Vadstena är otroligt vackert även utan knyppeldynorna!

En annan sak som upptagit mina tankar är förstås vargattacken på Kolmården. Efter att Aftonbladet publicerat en bild där de suddat ansiktet funderar jag ännu mer på om det kan vara läraren vi hade i etologikursen som Blå Stjärnan anordnade i oktober... Hon brann för vargarna och hon var med och nappade upp dem. I så fall var det oxå den vargflock vi hälsade på.

              

Nå, jag är iallafall mycket glad för mitt möte med vargarna och attacken har inte skrämt mig. Säkerheten kring hur man går in i hägnen behöver naturligtvis ses över, men hundar dödar fler människor än vargar gör... för att inte tala om människor (mord, dråp, bilolyckor mm) och dessa är vi inte rädda för!

Nu ska jag börja arbetsdagen, möten - administration - samtal står på menyn. Jag hoppas orka inreda akvariet ikväll, längtar efter lite växter och ljus i det. Igår la jag mig raklång i soffan efter att ha köpt mjölk och hämtat Bamse, inte ens nån middag orkade jag med utan det blev glass och jcice.

                  .........nu kör vi!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Tycker det verkar helt befängt att vargarna bara skulle ha anfallit sådär, särskilt som hon kände dem. Det måste ha hänt något annat känner jag, typ att hon blev sjuk eller liknande :-/

2012-06-19 @ 09:16:09
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: guggelutt

Jo... jag hoppas vi får ta del av utredningen. Man undrar ju! Att de bara ha gått till anfall tror jag inte på, men hon kan ju ha snubblat/svimmat av nån anledning.

2012-06-22 @ 11:35:01
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0