Semester!

De sista arbetsdagarna har flutit på fint. Fattar inte mig på den grymma tröttheten bara.... men det har ju varit ganska tufft på samtalsfronten plus att musten har nog gått ur lite både pga remissen för op och semestern som varit i antågande. Mitt skrivbord är rent iallafall, så när som på de mappar som rör sommarens utfärder och höstens aktiviteter men det är ju framtidsjobb så det ska inte vara gjort nu.

Akvariet är "klart". Jag tvättade sand i två timmar i tisdags samt fyllde på vatten och planterade de 3 växter jag köpt. Det kommer mera sen, men jag började i det lilla så jag får en överblick.

                     

Nu väntar vi gäster, både grannar samt vänner från Örebro. Jag har varit in till centrum och kopletteringshandlat, passade på att smita in på zoo för att titta på inredning, fiskar och växter = bli lite inspirerad. Janne blev förtjust i zebrafiskarna och jag har frågat om man kan ha scalare i vårt akvarium. De skulle kolla upp det. När jag sökte på scalare hittade jag en uppgift att de måste ha 300 liter, men då skulle de ju knappast vara så populära för få har ju så stora akvarier. Gränsen måste vara lägre. Janne har städat, nu fixar han lunch. Han vill att jag tar det lite lugnt så jag återfår krafterna. Han är fantastisk <3


Zebrafiskar, ca 1,5 cm stimfisk                          Scalare, ca 15 cm, lever i par

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0