Guidad tur i kärret / Vårtecken

Snuvigt värre! Hade redan igår bestämt mig för att stanna hemma med mitt svullna fejs, så jag tog bara ut Bamse en kortis innan jag körde honom till dagis och åkte hem och åt frukost. Grundade med två Ipren och stökade med lite småsaker, tog ut några krukväxter som ska härdas, lade prisess-koftan mellan fuktiga handdukar, rensade fram snödropparna och fotade en spindel.

                                          

                                 
                                   Olivträdet, Hibiskusen och Aloe Veran solar sig!
 

                              

Halv 11 mötte jag upp en kille från Stockholms Herpetologisa förening som jag fått kontakt med via Facebook. Ni kan läsa mer i de båda länkarna. Jag svarade iallafall på ett inlägg på Facebook i gruppen Stockholms Herpetologiska förening och tipsade om kärret i området. Han ville gärna se det och idag kom han på guidad tur. Iprenen och min nyfikenhet lyckades hålla förkylningen stången och vi gick runt i skogen i nästan 2 timmar.


Mina vår-favvoplejs! Snart är mina knarrande vänner här igen! Bara veckor kvar!


Nu återstår att se om det blir nån damm i vår skog! Men hursomhelst så finns det med på kartan över grodjurens parningsplatser nu.

 

När vi sagt hejdå gick jag hem och kokade en jättebalja thé med honung och efter det har jag suttit vid datorn och grejat. Mår skit! Huvudet bultar men värken i kroppen verkar ge sig, hoppas det är den som rinner ur näsan (peppar peppar) Ska ta ett par Ipren till och vila en stund innan jag ska hämta Bamse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0