Idag tog det stopp!

                                       

Åkte till jobbet och hade mottagning. Tog emot 9 stycken på två timmar, ett par handlade bara om att boka tid, men jag hade oxå flera fondärenden och sen det sista som var betydligt tuffare och som satt kvar i nästan två timmar - 1,5 timme efter stängning. Men så kan det få vara ibland. Tog sen lunch och började sen beta av handläggningen av alla olika ärenden samt informera arbetskamrater om jag bokat in besök hos dem.

Skulle tagit emot "min" student klockan tre men hon fick vänta lite pga ett akut ärende. Sen gick hon och jag igenom schemat för hennes intervjuer och askultationer. Jag blev kvar till kvart över fem, men med löftet till en arbetskamrat att inte dyka upp på jobbet imorgon. Näsan rann, ögonen var röda och kinderna blossade. Nu verkar skiten bryta ut iallafall, efter två veckors hängighet och värk.

Tog vägen förbi och köpte med mig en påse. Bamse blir så glad när det kommer in en väldoftande påse genom fönstret. Har suttit och virkat och glott på TV med massa Ipren i kroppen. Bekki har tag ut ut Bamse... Ska försöka sova bort lite skit nu!

                                                                               

Kommentarer
Postat av: katarina

Hoppas du lyder kollegan och stannar hemma i morgon.

Krya på dig!!

2012-03-14 @ 22:42:22
URL: http://morsaneokay.blogg.se/
Postat av: guggelutt

I´m ho-ome!

2012-03-15 @ 14:24:28
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0