LÅNGTRÅKIGT!

                       

Ja, idag hade jag svårt att komma mig för nåt! Jag var så uttråkad att jag började få panik! Men jag tolkar långleda som ett friskhetstecken så snart ska jag väl vara på benen på riktigt. Men tillslut tvingade jag mig till TVn och virknålen. Bamse har tuggat ett grönaktigt ben på mattan så den var fläckig, men jag repade ändå upp 2,5 varv och började om. Ett stolpvarv försvann och nu kanske "garnet" räcker. Tittade på Caesar Milan och lite andra ströprogram medan jag virkade. Så småningom kom både Janne och Bekki upp. Bekki var på studentskiva inatt och jag hörde henne komma hem vid 4-bläcket. Hennes högklackade skor låg i hallen. Hon har otroligt högklackade skor, den ungen. Janne gjorde sig klar och åkte för att hjälpa Jens med bilen, han åker till Vetlanda imorgon. 
                                                                                               
Bekki packade och jag skjutsade henne till Gustavsberg där hon ska vara kattvakt en vecka. Kändes skönt att komma ut. Hämtade Bamse på hemvägen och mötte passligt Janne i garaget hemma, så han fick ta Bamse medan jag lubbade hem, hämtade väskan och satte mig på kommunalsnöret in till stan. Mötte upp en av ledarna för ökenvandringen på Govindas där vi pratade hälsa, sköldkörtelproblem och ÖKENVANDRING. Karmafri middag blev det oxå med tofu, chutney och hibiskusthé.

                                     
                         

Janne hämtade mig vid tunnelbanan, det var precis vad jag orkade med idag. Men jag fick tips om Sinova så jag ska förbi apoteket imorgon för att se om dessa gröna piller kan lätta upp mina igensatta bihålor. Jag börjar få mer än nog nu!

                       
                        Den blev lite bättre... hoppas garnet räcker nu då!

Bamse är orolig, jag tror jag ska gå ut med honom nu och göra tidig kväll. Imorgon är det terapi och så ska jag försöka orka med både att ta mig till Cityakutens vaccinationsenhet och apoteket... och på kvällen ska vi till Circus. Det blir tufft :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0