Prinsesskoftan!

Fick mess imorse. Nu har sessan Jennifer fått sin sess-kofta! Den passade precis :O)

                       
               

I övrigt så har dagen bara börjat. Bamse fick ligga och gosa i sängen en stund innan jag klev upp och duschade, gick ut med honom och körde honom till dagis. På vägen hem fick jag ett ryck och körde in till Willys, de har ju en sån ruskigt god youghurt med honung/valnötter och den är ofta slutsåld. De hade tre stycken och ego-Guggelutt snodde förstås alla tre! Styrkt av framgången åkte jag upp till VC Hagsätra och affischerade, de andra affischerna satte jag upp igår.

                         

Har lite panik inför den där andakten, ska på konferens måndag och tisdag... ska kanske titta på nåt i helgen så jag får frid i sinnet.

När jag ändå var i centrum skuttade jag in på apoteken och köpte piller i långa banor. Sinova rekommenderade de för nästäppan, koksalt som nässpray likaså, sen köpte jag skavsårsplåster (fick grymma skavsår av nya skorna ... som jag tänkte ha till Egypten?), Trevis för att grunda med goda bakterier och Dimor och jag ändå skulle få magbekymmer därnere och så vätske-ersättning. Lyxade till med en veckodosett oxå, då kan jag bara ta med de Levaxin och blåbärstabletter jag behöver, samt Trevis som jag ju ska knapra i mig hela veckan därnere, känns smidigt att slippa springa runt med pillerburkar och tablettaskar... gäller att man inte tappar bort dosetten!
                                                                           

SEN åkte jag hem och gjorde frukost till mig och djuren som inte går på dagis. Tror jag ska virka lite, sen är det dax för terapin, den nästnästsista. Tänkte åka till Cityakutens Vaccin och köpa Ducoral oxå, allt för att klara magen i Egypten. jag har aldrig blivit dålig i magen utomlands, har f.ö. järnmage, men förra gången jag var i Egypten blev jag dålig. En salmonellaliknande bakterie fick jag veta 3-4 veckor efter hemkomst när jag äntligen fick testa varför jag aldrig blev bra. Så nu tar jag i med det tyngsta artilleri jag kan hitta på!!

                       

Nej, nu mot nåt annat en stund...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0