Telefonutbildning och firmafest

Det blev en riktigt tung dag igår. 7 timmars telefonutbildning på våra nya iPhones och alla funktioner vi ska använda i framtiden. Men det gick bra. Tycker att jag fått bra kläm på de viktigaste funktionerna. Och vilken bra telefon i jämförelse med min skit-Experia! Den är den största besvikelsen jag haft i min mobiltelefonihistoria! Nästa gång blir det en iPhone!


                         

Men jag var så trött i huvudet efter utbildningen att jag tänkte lägga in om walk over och skippa firmafesten, men så hörde jag andra göra det så jag bestämde mej för att följa med... och det var tur för mig för det blev en superkul kväll, verkligen! 

                                        
                                          Alkoholfri... men med syra! Supergod!

Vi möttes på Boulebar på Surbrunnsgatan och efter en fördrink fick en genomgång av regler och teknik. Vi blev 8 lag och jag hamnade i lag två med kyrkoherden och en präst. Jag hamnade i ett bra lag, för killarna tog oss till final, men vinnarbollen i final lyckades faktiskt jag sätta, döm om min förvåning! Och säkert alla andras oxå! Men i final fick jag kasta lillen och första bollen, det andra finallaget kom inte närmre än min. Jag blev väl kanske lite för o-ödmjuk, men vad fasen... det har ju precis varit internationella kvinnodagen så what the shit! Jag hade kul och det syntes nog på mig, jag var ap-fjantig och hela vårt lag dansade segerdans i väntan på maten! Det blev tapas och det var verkligen jättegott! Dit åker jag gärna igen!


Snygg kast av Guggelutt :D

                                      


Fasiken vilket bra kast det blev!

                                       
                             

Jag med flera bröt upp ganska snart efter maten. Jag hade lämnat bilen i Högdalen så jag var väl hemma halv 11 ungefär. Tog ut Bamse på en sväng, sen packade jag snabbt ner lite kläder och djurens mat (Janne hade packat resten) så satte vi oss i bilen och åkte ner till landet. Vi kom fram precis till midnatt. Kopplade av i soffan en liten stund för att gå ner i varv, sen sov vi som klubbade sälar hela gänget. Ragnar fick stå på köksbordet i reseburen för han var så sur när jag plockade honom ur voljären mitt i natten, han ville sova! Men Bamse var äventyrslysten så han kröp snabbt in i sin reseväska när han förstod att vi skulle ut med bilen.

Bamse och jag har varit ute en skön morgonrunda. Janne fick sätta på pumpen för vi har en swimmingpool på tomten som hotar dränka förrådet. Nu håller han på att såga lister. Tilbyggnaden blir så himla fin! Ska visa bilder på det i nästa inlägg! Nu ska jag diska och sätta på kaffe till gubben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0