Snuven?

Höst- och lokalplanering har tagit en del av dagen. Det är ett intressant forum där vi berättar om verksamheterna, om planer för framtiden samt kollar almanackan för hösten vad gäller de olika verksamheterna så inget krockar. Vi har en ombyggnation framför oss och det är klart att det finns olika oro om vad som kommer att hända före, under och efter. Sen försökte jag ta tag i "min" students schema, men det gick trögt. Slängde i mig lunch och åkte till kapellet. Idag var det Öppet Kapell, men jag satt ensam med vår praktikant till tjugo i fyra, då signalerade vaktis att det satt folk i kapellet. Strax före fyra gick jag in och pratade lite med dem, klockan fyra har vi ju barnkörer...

Bamse fick slicka ur en glassförpackning jag mumsat ur igår. Jag höll på att somna framför TVn så jag gick ut med honom före nio, satte in honom i köket och stöp i säng före halv 10. Imorse undrade jag vad 17 han hade över hela bröstet... det var vissna löv! De hade fastnat i glasskladdet! Jag torkade honom hjälpligt ren med blöt handduk, bara för att sen tappa youghurt i huvudet på honom... samma procedur med handduken. Idag hade han varit poppis bland dagiskompisarna ;O) När vi kom hem nu fick han duscha och jag skrubbade honom ordentligt. Det ska jag göra med mig själv oxå nu tänkte jag.

                              

Imorse vaknade jag sex och tänkte först masa mig upp för att åka och träna, men jag fick inte benen över sängkanten. Tänkte att jag åker direkt från jobbet, hämtar Bamse och låter honom vara ensam hemma en stund.. men jag fryser och känner mig snuven medan halsen och benen värker så jag avstod faktiskt. Nu hoppas jag på att en lång varm dusch ska häva en eventuell sjuka. Folk hostar överallt och en del bara rätt ut vilket stör mig nåt otroligt. Omtanken att nysa i armvecket eller hålla för munnen betyder mycket, om inte annat så för att man visar just omtanke.

Nu ska jag sluta skvallra till förmån för den där duschen!

               
                Snodd från Herpetologiska föreningen på Facebook. Så SÖT!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Haha, så Bamse har blivit "tvättad" på dagis idag då ;-) Hoppas du slipper flunsan, tycker också att det är mycket hostande runt i kring just nu.. :-/

2012-03-09 @ 22:06:52
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Han blev tvättad ja :O) Jag mår bättre. Det är nåt skit i kroppen, men det har inte blivit sämre iallafall :O) Tack för omtanken!

2012-03-10 @ 12:22:19
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0