Fredagsmys!

                             

Började dagen med ett litet ryggskott, ryggen small när jag skulle dra på mig långbyxorna och gå ut i myggiga skogen med Bamse. La mig på soffan en stund och lät knivsmärtorna ebba ut, sen var det bara att ta sig upp och gå iväg. Det verkar bli ganska lindrigt den här gången. Skit samma, jag har varit ledig idag och smärtan har fått mig att ta det lugnt. Inte alls fel.

När jag lämnat Bamse låg jag i soffan nära två timmar, sen valde jag att intället småpula i huset. Min ambition hade varit att göra klart i vardagsrummet, men istället blev det plock i köket. Slängde lite gammalt ur skafferierna, skurade diskbänkarna och slängde massor av papper ur högarna. Tog en dust med soffbordet i vardagsrummet oxå. Känns så fräscht!

På väg till dagis tog jag en sväng förbi centrum och köpte sköldpaddsmat och frö till aggorna. Sköldpaddsmaten är svindyr, men den räcker länge. Köpte mjölk, glass och juice på Matrebellen och hämtade till sist ut gulkroppshormonet på apoteket. Slog till på en Ipren oxå eftersom värktabletterna blev kvar på landet. Sen goseBamse.

Fortsatte plocka i småsaker härhemma till Jens kom. Vi satt och snackade till Mattias kom med godisarna. Klockan var redan halv 8 men de for runt ett tag på sina cyklar innan Mattias åkte, Jens hjälpte mig att bära ner och montera upp resesängen. Sen blev det kul att duscha fötterna som Bamse gör och visa mormor hur man borstar tänderna! Man måste ju vara lite slug om man inte vill råka i konflikt med två bestämda damer! Halv 10 sov de som små ljus... men båda på madrassen. Ängla ville ta hand om Thyra så Thyra kröp över på Änglas madrass. Ängla pussades och kramades och berättade att hon alltid skulle trösta Thyra om hon var ledsen och frågade om hon älskade henne. De var så söta att ögonen tårades. Thyra låg på Änglas arm. Men sen plötsligt så vände de sig från varandra och började snusa. Livets små underbara stunder...

                   

Jens hämtade Sandra och de tog ut Bams åt mig. Jag ska gå och knoppa för man vet inte om nattsömnen blir ostörd eller när godisarna vaknar imorgonbitti.

PS för tidigt att jubla kanske, men jag tror att gulkroppshormonet (ska kolla vad tabletten heter när jag kommer ihåg det) uträttat ett underverk...! Och ryggen? Jodå, den känns men det skiter jag i! Värre har det varit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0