Karamellbuketter

Det blev en tuff dag. En rolig dag, men tuff. Jag hade svårt att ta mig ur sängen men jag var på jobbet före halv nio... men redan klockan nio fick jag gå in i ungdomsrummet och lägga mig. Ringde mamma och pratade lite, ringde lite andra jobbrelaterade samtal och gick tillbaka till mitt rum halv 10. Samma fenomen som igår, tabletterna hjälpte inte ett dugg. Men jag valde att fokusera på jobbet och tog nya tabletter med 1-2 timmars mellanrum. Lagom till caféet fick jag så pass stopp på Mmonstret att jag kände att jag kunde genomföra andakten och så. Det var inte så jättemånga gäster och det var ju synd. En person sa att vi hade rykte om oss att alltid ha så bra program... men varför kommer det så få då? Idag fick vi veta lite om nejlikor och Blomlotta visade oss hur man band "karamellbuketter" som hon döpt dem till.


Börja med 12 blommor, fyra av varje färg.

                   
Börja med en i mitten och placera de andra i tät ring kring mitten, knyt om ett snöre och snitta stjälkarna.


                   

Fina, eller hur? Jag gjorde tre, en av överblivna knoppar och till hälften outslagna blommor som skulle kastas som jag inte fotat, tänkte se om den slår ut. Jag gav den övre till hunddagis när jag hämtade Bamse. Vi fick oxå tips om en annorlunda nejlika, en gräddbakelse. Den kommer jag nog göra hemma vid nåt tillfälle.

                                       

                                          Muffinsform och blomsternål! Jättesöt!

Efter caféet hade jag samtal, hämtade Bamse halv sex, ut med honom och värmde middag. Jens och Sandra har varit hemma på em och tvättat båten och nu ikväll är de ute och åker med den. De skulle komma hem till ca 10 för att jag skulle få gå och sova i hyfsad tid (de behöver låna min nyckel för att komma iväg).

Har pratat med Janne ett par minuter. De har 30 grader varmt på Mallis och de tillbringar mesta tiden på beachen. Själv har jag bara orkat surfa lite på datorn och pratat lite i telefonen. Alla djuren har varit ute en stund på kvällen.
Ragnar har fått klättra lite i vårt blommande körsbärsträd. Han ville inte komma ner sen!

                

Nej, nu har jag ont överallt igen, huvudet och magen + illamående. Men imorgon ska jag till doktorn så det blev inget besök på akuten idag. Tänkte åka efter jobbet men istället ringde jag på en arbetskompis inrådan för att kolla om det kommit in ytterligare återbud närmare i tid. Det hade det inte, men när jag då rådfrågade barnmorskan om hur jag skulle bete mig satte hon upp mig på en telefontid hos dr på em... men dr ringde redan efter fem minuter och gav mig en akuttid imorgon klockan 1.00. Hoppas att jag får hjälp nu. Sju veckor med Mmonstret... roligare kan man definitivt ha det! Och jag tror att kroppen är så slut nu att den inte orkar stävja Hhenne utan hjälp.

Fridens, systrar och bröder. Nu blir det horisontellt läge i soffan till sonen kommer med nycklarna!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilka fina blombuketter! Håller tummar och tår för snar bättring nu! :-/

2012-05-23 @ 22:20:24
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

TACK Snurr <3

2012-05-23 @ 22:28:07
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0